Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za heroja koji je ispunio mu želju koju je želio drugima.
Kako mozemo biti sigurni da je on naveo one izjave na fb? A ne neko drugi.
Nema to veze sa FB, zna se kakve su te "delije"!!! Svi do jednog!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Stvarno moras biti lud da se u Turskoj kurcis...
I sada će srbijanska diplomatija tvrditi da je uhapšen sumnjičavi ubica zahvaljujući jnisu zahtjevima Vulina, Vučića i Srbije. Ispade da to oni nisu uradili turska vlast bi se oglušila o zločin. Ta, Turska je necivilizirana zemlja... je l'tako!?
Rest In Hell
Kakva je moc medija, baci vam neko kosku, za status koji je ocigledna montaza i koji je objavljen nakon smrti, al' jok bitno je da nas mediji informisu na "pravi" nacin
Da, da.. mrtve osobe su na marakani kad je gostovala BiH skandirale nož, žica, srebrenica... Balije opametite se već jednom, sutra bi nas sve poklali da mogu, svaka utakmica srbijanskih klubova protiče uz veličanje ratnih zločinaca i genocida u srebrenici.
Ljudi trebaju da se opamete ne na taj nacin, nego da shvate da svima ova nacionalna netrpeljivost i mrznja. Preko vladajucih struktura, medija. Sve se svodi da svaka strana ima strana ima svoju "istinu". Tako i ova situacija ubijen je zbog cega go rijetko ko zna, al jos vrhunac je dodavanje ulja na vatru u vidu statusa gdje on pominje Srebrenicu( sto logicno da je laz )
"Crvena Zvezda" Z veliko, veliki novinari
ma boli nas više qurac za ovog momka pa nije bio državljanin bosne,sta nas trujete glupostima,j ebe se nas i za srbe i za turke
pizza, zašto da vas ne truju glupostima kad najviše komentarišete na ovakve vesti? Šešelj pušten iz Haga 820 komentara Meč Srbije i Albanije prekinut 743 komentara Nezaposlenost u Bosni i Hercegovini 15 komentara
pizza, to je jedna evropska novost, naravno da se pise . nemoj biti takav seljak
Stari dobri turski obicaj da kmet dovede mladu gazdi da je proba prije njega pa da mu kaze kako s njom treba. Razvali joj pakshu i onda kaze dobra postena nek je sa srecom. Onda se rodi mali turcin cije ce naredne generacije navijati za zvezdu
Da je tako bili kroz 5 vijekova,danas bi Srbi bili 100% genetski podudarni sa Turcima,a ne svega nekih 10%.Ajde sad priznaj da i sam ne vjeruješ u te priče o prvoj bračnoj noći,ne go samo onako pišeš radi šege,ili nekih ličnih pobuda?
Jok, samo se malo uzivim u ulogu tih begova ili kako su se vec zvali, ono kad je vraca mladozenji i kaze "reci joj nek navrati cesce" imamo ozbiljne planove sa njom (to sad mozete cuti kod manekenki, pjevacica i sl..). Ovaj tih 10 % genetske podudarnosti vise nego odgovara postotku mogucnosti plodnih dana, dakle moje naucno istrazivanje bi dokazalo istinitost navedene teze. Hm na kraju zanimljiv zakljucak da je vjerovatno veca genetska podudarnost turaka i srba nego turaka i bosnjaka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
MA KAKAV TURCIN TO JE SIGURNO ALBANAC JER SLEDECI 500 GODINICA HANDRE IH ONI
Ma mozete ga sad j.ebat(Marka)!
evo odakle nam čakija po gradu....osmanlijska ostavština...treba zaštiti kod unesko-a
Neka, neka...ne diraj Turkyyyy
Dje's ba ti nema te !! XD
Evo me ba, bila malo zauzeta, dje's ti?! Sta ima u Frankreich?? Jesi li ono ti tamo, ili grijesim? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Kako mozemo biti sigurni da je on ( pravi marko) naveo ove grozote na facebook a ne neko drugi?
Slazem se i ne podnosim ni ja delije, ali FB je ipak cudo isto tako da ne znam.
Ne možeš dijete povesti kod nas na utakmicu? Ne budi smiješan, ima dosta djece koju roditelji dovedu da na stadion i ništa im ne bude. Stvarate dramu tamo gdje je nema.
Vijest bitna ko olomjanski mraz....