Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta su dosli u Budvu pa se zale! Imas malih mesta po primorju, fino odes vecerica, setnjica, spavanje pa ujutru u 8 na plazu. Budva je mesto za mlade, najatraktivnija i najprofitabilnija crnogorska destinacija, gde sve gori od nocnog zivota, ko to ne voli Budva definitivnio nije za njega. ;)
više ili manje: od 15.06. do 15.09. u hr -radovi zabranjeni
U CG nemoze se od buke bastela, u HR od veselih djevojaka (iz Ukranine, Bosne, Bugarske, Moldavije) koje hoce na pice i da im ga uturis za 70€, U Sloveniji, jer imaju kapaciteta samo za sebe a i 2x skuplji smjestaj nego u HR, u Italiji jadranska strana prvljava ko ***nija a ni tusa na obalama, u Egiptu nemiri i previse vruce nekima, e pa najbolje ostani kod koce napuni kadu vodom i brckaj se po citav dan.
Kao prvo ja nisam iz Rep. Mrske! Kao trece ja HR obali jos nisam sreo nikoga iz Srbije! Tacno covek moze da cuje po naglasku ko je ko. Makarska rivijera, puna Bosanca sto iz BiH sto iz inostranstva. A za nase koje se nude imas brate na brdo foruma te price. Sva prica o tom bar ovi koji zive u inostranstvu, da djevojke pecaju one koji zive vani, strance itd.
Bosanci na bausteli :D
Od Bara pa do Rovinja....izaberes i mirna Bosna
to nisu BOSNJE sto se zale... nemamo mi para za ljetovanja....
Zato ljetujte na najblizem Europskome moru, ako znate sta mislim ;)