"Evropa ne treba crnu rupu"
0
Tuerk: Sve zemlje Balkana u EU za 10 godina
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva EU, samo da nas jos u dugove uvale. Drzimo se Turske !!! U dobrim smo odnosima svakako, ali samo naprijed, vise cemo fajde imati od brace nego od ovih prevaranata
Pravi Hrvat nikad ne bi oprostio Vukovar, Smrdima... Ti samo zelis da si jedan od njih ;) Ma zapravo ti nisi ni ovaj BiH katolik, ti si Smrdin koji se predstavlja kao Hrvat !
@HDZ VITEZ I ako bih ikada dobili treci entitet Vitez zasigurno nece biti u njemu
O kakvoj on \"CRNOJ RUPI\" govori
Ko na običe ljude pita za EU.Samo nas prisiljavaju na bjelosvjetske gluparije.
Za 10 godina nece biti EU
I ja -BiH- u Europu.
Ma lahko je ba srbiji oni pohapse ove debi** i u EU a sto su pobili pola bosne to nista pa trebaju da placaju sehidskim porodicama svaki mjesec po 1000 \"evra\" Samo nerazumijem kako su Rumunija i Bugarska usli u EU to mi nikako neide u glavu pa gori su od nas
eto i nas u Evropi hehe--cijenator.ba
O kakvoj EU ovaj prica. EU se raspada, polahko ali sigurno. Vec 5 zemalja clanica EU je pred bankrotom i uzet ce najmanje 15 god da se stabilizuju. A sta je to toliko privlasno u toj EU da mi je znati? Svi za jednog jedan za sve ali zna se ko je gazda! Ma bjezi!!
Poturice ce sa svojih 24% u Africku Uniju kod brace sto po drvecu skacu!
Da vas je sram i stid komentara svjetski besposlicari.
Sa ovim GENOCIDNIM srbima nece BiH tako lako do Europe!
hahhahaa al kad bi se gadjali tramvajem :P ili kad se evropa raspadne ;)
Internet huligan tisina \"molim\" te !! Tko kaze da mi i zelimo u EU? A ti usta.so nemoj da ti j.e.b.e.m kevu jel jasno ? Ne mrzim Hrvate, ali ove wanna be Hrvate iz BiH ne mogu ocima cast izuzetcima naravno koji dolaze iz pravih gradova a ne iz sela kao ti !
Vartanijanci ce na kraju popusitikaru