Komentari (390)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanski srbi hahahhhhhhhhhahàaa B O S A N S K I
Jos jedan od argumenata za reviziju,,,Trampova Administracija pridrzava samo Zeljku,,hahahahahah
@samba cestito dan nezavisnosti kosova ... seselj na aparatima, spalio sve majice
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Jel otisla ta odlazeca administracija, hocel doc ko normalan pa da voli ovog naseg bosanskog srbina milu duduka
@Tkanton Njega ni rodjena mati ne voli. Srbi inace vole svoje lidere doknih ne ubiju, ili ih posalju u Hag. Ako odu u Hag postaju junaci i srpski svetci. Sve ovo je rezultat genocidnog plemena dugogodisnji kompleks od Turske vladavine.....
@BiHer Gde je bila ta junacka armija BiH kad vam samo zene u deca ginuli ? Da srbe i hrvate nije zaustavio nato danas bi ste bili kao palestina umesto izmeta evrope.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Herbert Raymond McMaster pregoni o neuspjehu NATO-a protiv Miloševićevog srbonacističkog režima u SRJ-i. Prvi put u historiji ciljevi rata su realizirani oružanim dejstvima samo iz zraka.
Zasto je ovo vijest iz regije? RS je postala zasebna drzava? :)
„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“ -„Laž je srpski državni interes.“ -„Laž je u samom biću Srbina“. -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“ -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž
Bosanski srvi na aparatima
Tvumpe Svbine 😂😂😂😂
Eto. A podržavali ste Klintonove.
Čujem da Dodik slabo jede u zadnje vrijeme. Stoje mu mekinje po tri dana, veterinar kaže da su ga pogodile vijesti od strane novog gazde u Americi.
Vidite Srbi kako vas voli Trump i njegova administracija. Mozda pozalite sto Hillary nije dosla.
Pa što onda niste podržali Trampa nego Klintonove?
@gertje To su mislile samo budale poput Šešelja.
LJUDI ZNAJU I NE ZABORAVLJAJU.
SRBI MOLE DA SE VRATI "ODLAZEĆA ADMINISTRACIJA" HAHAHAHAHAH
Ala doktorski objasni bosnasku vlahadiju i njihovu "ratnu pobjedu".
Pa svima je jasno ko su najveci fasisti modern Europe (ali i svijeta). Srbija ce na kraju zavrsit kao Japan u WW2
Prevedeno; da nije bilo NATO PAKTA od boššnjaka bi ostao samo Ikar.
Mislis onog NATO pakta koji udari embargo ARBIH pa nisu mogli metka kupit dok ste vi imali svu logistiku i naoruzanje JNA 4. vojne sile? Jesu nam pomagali nema sta. Vidili smo 95 kad se Armija naoruzala ko je jaci. Sjecas se one bitke kad ste poslali 15 tenkova na nas mi vam vratili 6 i to nisu ni za otpada bili ni it sto su se vratili ;). Pokri se po usima Rade i moli Boga da se ne zarati.
@Covjek2017 Tacno, ko ima pravdu na svojoj strani uvijek je bolji borac. Ima motivacije iskrene, ljudske. Na kraju izgube svi ovi sto im je 'motivacija' genocid il neko ubijanje i rat za neke nebulozne razloge. Bilo Njemci Nacisti, Japan, Amerika u Vietnam, i one vehabije tamo u ISIS, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma sta?srbu su uvjek bili brutalni samo su se sad otkrili zahvaljujuci tehnici i dobrim ljudima..Uvjek su lagali i laz im je ustjevala.Poslije odlaska Turaka,uvjek su pravili genocid nad muslimanima tako da sad nejma muslimana u srbiji.
Kako nema? Ima pola miliona, bilo je i više al svi ste šljegli u Sarajevo, nisu vas srbi tjerali.
Da je Dodik bio na inauguraciji Trumpa sve bi bilo drugacije...hahahaaaaa...