Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedini rezultat ove avanture je da će Karamarko nestati sa političke scene, a HDZ izgubiti nove izbore.
Evo šta je jedan član HDZ-a u Jutarnjem napisao, mi ne bi ni trebali ovo komentirati : Tomislav Karamarko je sve ono najgore što narod o njemu govori. Sanader je bio manje štetan za HDZ i Hrvatsku od Karamarka. Ako ga ne maknemo ostat će uz HDZ pedesetak kao na početku ali ovaj put bez nas koji smo stvarali ovu stranku. Slušam Karamarka 10 minuta i ništa nije kazao osim da ovu agoniju iz nekih razloga valjda samo njemu znanih odugovlači. HDZ ne smije dalje sa Karamarkom.
Ovaj ima sifru ko duduk..
KARAmarko ovaj put sam sebe.
"glup i glupjli" ... u originalu i na čelu hr vlade
Ovo je Balkan kad covjek radi svoje guzice tjera citavu naciju u propast, sve je stalo investitori reforme sve a iako prezivi ovu krizu na cemu da se ogleda narod , na lopovluku? Ili je to normalno ta HDZ
Karamarko je makijavelista ko Dodik. Taj bi sve uradio za stolicu. Cijeli državu bi povukao u ponor samo da ostane pri moći.
ovaj izgleda inteligentnije od tome nikolića...
Konjino, nisi ni ti duga vijeka. Živi bili pa vidjeli.
E, jes' vam dugo trajo, k'o Dukatos.
Tomice, Tomice, izgleda da si se precijenio, pa bi sad Timica da maknes. Bice veselo kod vas kockica. ;)
Ovom brate CEHRA ne valja nikako..nekako ljigav na prvu