Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja zbilja, veliki komadant i ideolog. djeca i unucadi u finansiskim problemima, bas da se covjek upita -kakav je on bio covjek ili jel bio. ili dok je bio bas je bio. kontraverzna licnost u svakom pogledu.
vijest kao vijest i nije toliko bita ali ima VAZANU PORUKU!!! Unuk naseg marsala Tita je u teskom novcanom polozaju (kao i njegov sin..covjek radi)!! a pointa u tome je slijedeca...hoce li i jedan sin, unuk etc bilo kojeg od danasnjih glavasa se ikada naci u novcanoj krizi!? stim da su ovi nakrali po nekih 100 miliona maraka to je tesko zamislit!
Vidio cojek gdje je bolje Jebes Smrdiju iz te Septicke jame svi bjeze normalni jedino Genocidasi bjeze u nju jer im je to jedino mjesto gdkje su sigurni!
titov unuk jebo sa-x kojima je ovo zanimljiva vijest. u paksu..
Nema on jaja. Ubio covjeka i pobjegao.