Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gen je cudo...
posto je turska cuna smrdljiva, samo pametni juzni slaveni su presli na islam... zene su izbjegle smrdljivu tursku cunu, samim tim izbjegli smo da vecina bude tamnog tena i tamnih ociju, a znamo da slaveni, pa makar oni bili i juzni imaju svijetlu put, kosu i oci... zatim samo pametni su uvidjeli prednosti islama u to vrijeme, jer dok evropom hara inkvizicija, spaljivanje vjestica, knjiga i naucnika u islamskom svijetu cvjeta nauka, pa tako i danas pisemo arapskim brojevima i sl., a sarajevo prije 600 godina ima kanalizaciju i javni toalet... mudro izbjegosmo mnoge bolesti srednjeg vijeka brigom o cistoci tijela, jer znamo da je cistoca pola zdravlja... samo pametni predose na islam, a ti pametni vecinom bjehu bogumil, jer su se i oni sami pet puta dnevno molili bogu i svoje tijelo prase prije svake molitve... procitajte malo o bogumilima... malo strane literature nije na odmet... sto se tice hrane, hajde srbi nabrojte mi pet najdrazih jela... jesu li cetri iz turske kuhinje...
Nema veceg uzitka nego citati kako pjene zavisni glodari. Bivsi nacisti propadaju u svom fildzanu pa im je i mala iskra dovoljna da laju na sve oko sebe sto ih se ne tice.
DANAŠNJA SRBIJICA (NARAVNO, BEZ REPUBLIKE KOSOVA), JE SVE ŠTO IMA BUKVALNO POKRALA I (ILI) PREKOPIRALA. ZASTAVA: CRVENA, PLAVA I BIJELA BOJA SU BUKVALNO PREKOPIRANE SA ZASTAVE RUSIJE I SAMO OKRENUTE NAOPAKO. TOLIKO O ORIGINALNOSTI SRBIJANACA. GRB: ŠTA REĆI ZA GRB, NEGO JOŠ JEDAN 100%-NI PLAGIJAT, TAKOĐER KOPIJA RUSKOG GRBA. BIJEDNO, ZAR NE?! HIMNA: MELODIJA I TEKST SU DJELO SLOVENCA I HRVATA. KAKO JE TO JADNO ZA FAŠISTIČKU SRBIJICU KOJA PROSIPA PRIČU O TAKOZVANOM \"NEBESKOM NARODU\". IME NARODA - \"SRBI\": OVO JE POSEBNA I DUGA PRIČA, PA BIH DA SKRATIM. NAIME, SERVI (SLUGE) JE KORIJEN RIJEČI SRBI (SERVI, SERBLJI, SERBI I NA KRAJU IZMIŠLJENI TAKOZVANI \"SRBI\"). NEKADA RAŠLJANI, A U BIH POKRŠTENI VLASI- STOČARI. I NA KRAJU, \"3 PRSTA\" : JADNO, DA JADNIJE BITI NE MOŽE. \"3 PRSTA\" JE FAŠISTIČKI SIMBOL, I SIMBOL KOJI JE POSEBNO VOLIO ANTE PAVELIĆ. SVE SE MOŽE LAHKO PROVJERITI NA YOUTUBE. UKUCAJTE \"PORIJEKLO TRI PRSTA\"
cujem da ce doci do Republike Srpske i Repulike Herceg-Bosne. samo nece u Bosnjakistan.
MATER ja se izvinjajem svima trebala sam ovo pasce abortirati na vrijeme...ja sam radila kao bolnicarka u ludnici i yebavala sm se sa mentalno retardiranim osobama i rodilo se ova dzukela od AKADEMIKa i molim boga i alaha da mi oprosti, isti je caca mu...
JA MISLIM DA TI KAD STANEŠ PRED OGLEDALO VIDIŠ TU SVOJU GUZU IZ KOJE STALNO KENJAŠ,A USTA TI LIČE NA ĆMAR.IZVINITE SVI ŠTO SAM SE SPUSTIO NA NIVO OVOG KRELCA.NADAM SE DA ĆE TI ALLAH ZAČEPITI USTA -ZAUVJEK I USKORO.
Pitah li ja tebe jednom JESI LI TI KRALJ ILI SI TVRTKO ILI PAK TVRD KO MOJ KUR-AC
BALIJSKOJ POTURICKOJ TERORISTICKOJ PASCADI POZNATIJOJ KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI OPET PORUCUJEM DA IM SE POPISAM NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE JAHAO DEVETOGODISNJU AISU!
Danas mi je deda Stojko rekao da mi je babu Milevu karao TUrcin i to 9 meseci pre nego ce se moj tata Zivko roditi. Smrc. KAze nije bilo silovanje, srpkinje su poznate kurave i dave se u turskoj cuni. Smrc.
Braco Muslimani vratimo se korjenima srpski. Ne mozemo mi biti Bosnjaci jer su i nase dede bili Srbi koji nisu imali karakter i bili poturceni!
Pozuri tamo, Pipo, da smuckas tu bozu, ti si ekspert, a ne valja da tako vidjen gost svjetskog imena, poput Stankovica, ceka. Zovnite i penzionera Mesica, da se ne osjeca zapostavljenim, a voli bozu ko oci svoje, grehota je.
Da li ce onaj bundevaste glave pozvati stankovica na festival boze i rahatlokuma u Gorazde, boze mili?
Poslusaj savjet vaseg akademika, olicenja muslimanske pameti, i priznaj sebi ko si i sta si. Vidis da je i njemu lakse od kad se pomirio sa cinjenicama. I dalje je malo zaostao, ali ce sve biti bolje.
ti srbadijo sto peres mozak svojom srpskom miologijom cetnickoh volova koji smrdljivi sumadijom vijore srpske bajrake sa zaklanom glavom bosnjaka il hrvata? pravi nas AKADEMIK je srce bosne i hercegovine i ostat ce sto je Bosanac!a ti idi prosipaj svoju mitologiju nabrljanu po seoskim opancima koji jos smrde na novokompovanu teokraciju srpskog fanantizma!