Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je de facto priznanje Kosova od strane Srbije.
Potpisa Vučić priznanje, podržavaju ga i Čeda Jovanović, Nataša Kandić, Sonja Biserko. Care Lazare sve ti bilo uzalud picousti ti ga zabiberio.
Nista on nije potpisao niti smije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
VLASKA POSLA, CIM IM AMERI ILI EU SILE LUPE PO STOLU SVE SE POTPISUJE 🚜🚜
Džaba sve, Albanci imaju jedinstvenu politiku i zacrtan cilj od kojeg ne odustaju. Ne može se tu ništa.
Što su nosali mošti po Kosovu,nosali su.Čestitke Kosovu i usput Slava Ukrajini.
nakon 30god ispadoše Srbi najveći gubitnici ratova 90ih...tko bi to rekao koliko su bili ostrašćeni kada su pokupili devizne rezerve i oružje JNA pa pošli ratovati i razvalili YU...Milošević je skužio zamku Zapada...no kada je krv pala kasno se bilo vratiti nakon par godina...sve u svemu Milošević je bio puno žešći i jači igrač od Vučića kojim Brisel upravlja...za razliku od Miloševića koji je imao stav Vučić je manipulator koji voli vlast
Vučić je obični jado , nema muda i srca onoliki čovjek a samo se saginje,prenemaže u zadnjim redovima svih sastanaka. Obična nula . Kako neko može glasati za tog patološkog lažova i manipulatora.
Ne sprecavati prijem Kosova u UN. U suprotnom..sankcije...
Čekaj sad,,jel' to znači da je Kosovo nezavisna država hehe
Ovog pamtim po hrabrosti dolaska u srebrenicu, na godisnjicu genocida… Njegov politicki kraj je bio, kada je u njegovom mandatu uhapsen i isporucen ratko mladic…
Kmeeeeee
I ptice na grani znaju da je Kosovo država.
Hoćete bacat bombe po Kosovu?Biti uz Putina? Fašizam rasipat po Bosni i Hercegovini? Glumit silu dižući ono kukavičke vojske? VRIJEME JE ZA PLAĆANJE.
Hoćete bacat bombe po Kosovu?Biti uz Putina? Fašizam rasipat po Bosni i Hercegovini? Glumit silu dižući ono kukavičke vojske? VRIJEME JE ZA PLAĆANJE.
Prebiše šipci još jednog momka eno ga kmeči po društvenim mrežama. Yebe se Vučiću za Srbe na Kosovu. Mlate ih, ponižavaju, zatvaraju ko nekad oni Kosovare. Naplaćeno.
Ko to kaže ko to laže Srbija je mala - jeste mala , jeste mala bez Kosova ostala.
Oj Vučko ti si naša dika od Velike Srbije da beogradskog pašaluka.