Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je fazon za \"čobane-budale\". Pa ovaj pretsednik\"Kluni\" voli da glumi, pa ko fol nije znao, pa ide kod sudije za prekršaje/ a mogao je neko nedaj bože i da ga ogrebe/. E, sad će kao da bude kažnjen, pa mi treba da dođemo do zaključka kako je pravda ista za sve. Glupost. Niti je bila-niti će biti.Prema tome, gosn. \"Kluni\", ako Vam se glumi, onda snimajte filmove, a ne da zamajavate ovaj jadni i bedni narod.
plasirala se srbijanska reprezentacija, ne srpska. i svaka im cast!
Možda se prebaciš na Islam Bosnia (ili kako se već zove), tamo nema \'\'ce**tnickih\'\' komentara. GLUP SI !!! Do bola.
Sviranje qrcu i sarada. Ne znam koga ovdje zanima ova budala i ta korumpirana do bola drzava. Ali tako ti je to kad prenosis vijesti ce**tnickih agencija.