Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a siecam se dobro izjava srpskih zvanika od Tadica pa nadalje: \" mladic se nekrije u Srbiji\"
Krme je tamo gdje mu je mjesto.. iza resetaka, da umre kako dolikuje smrdsom vodji (kao pas u kavezu)
upravu si Ratko ne može tebi taj sud ništa, jer ti si beskarakterna seljačina, ali uskoro ćeš doć pred pravi sud gdje ti ta tvoja propaganda neće moć pomoć.Nikad nećeš biti heroj, umrijet ćeš kao jedan obični ZLOČINAC.
usrooooooo saaaam seeeeee
znate šta se desilo ne moram vam ništa pričati
Kako lažu ministri, kako lažu Amere i kako se prave pametni. Falsifikat, je li. Kažu da su se mnogi strani ambasadori susretali sa Mladićem u šetnji. Čak se govorilo i da je sa tužiocem Vukčevićem viđan na piću. Kad ovi Tadićevi zapakuju laž mogu je i istini prodati. Najtužnije izgledaju oni koji im vjeruju.
SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO PELENEEEEEEE PELENEEEEEEE PELENEEEEEEE PELENEEEEEEE SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO SEROOOOOOOOOOOOO
nijsam iz kuce mako ima vise od mjesec....samo spavam do podne,jedem malo i lezi lezi.....ZNACI TRUHNEM U KUCI.....:SSSSSSSSSSSS