Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Нико не сме да вас бије! Нико осим НАТО пакта, осим НАТО пакта
Ma i ovaj Vučić može lagano da mi doji kurčić :)
I EU,i EU
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma vi ćete biološki izumrijeti. Pitanje je samo dali poslije ili prije nego što mi biološki izumremo?!
Vučić jer dodao i da je "Srbija po međunarodnom pravu spremna da štiti svoj narod kako u Srbiji tako i njegove interese svuda u svijetu". I sta vam smeta kada Turska kaze da ce stittit Bosnjake??? To srbi treba da budu zasticeni a Bosnjake ne smije niko da stiti?? E nece da moze vucko..
Ovo fola glumi Putina... mi cemo da branimo...prvo trebas pospremit u svojoj AVLIJI (Srbija) da bi onda turao nos u tudju avliju. Stim da kad turis nos u tudju avliju moras dobro da se skontas da te kakav "PAS" neujede.... Puno price a veoma malo realnosti iza svega ovog. Sa ovom Politikom nece oni u Evropu jos zadugo!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
"Srbija je spremna da štiti svoj narod svuda u svijetu" - VUČIĆU PRECIZNO DEFINIŠI ONO SVOJ! POČEO SI SA PRIČOM OKRUGLO PA NA ĆOŠE!
I možete nas komotno vi cetnici za kurac povuci a vi iz te famozne republike genocid nemoj da se bunite ili da želite nakav rat ubiti cemo HLJEB u vama zato ima da šutite bolje vam je
Sto niste došli kad ste bježali od oluje nego ste amere molili PICKO Vučicu sjeme ti se zatrlo
Ovaj vuk je pravi cetnik i kako ove u Sarajevu nije sramota da ga nako ugoste Jos da seta tim herojskim gradom. Pa stvarno jbt narode u sta mi gledamo u kasike i tanjure!
"Srbija po međunarodnom pravu spremna da štiti svoj narod kako u Srbiji tako i njegove interese svuda u svijetu". Šta;WTF!? Buahahahahahahaha.... Ali da, ništa čudno za državu koja ima ratnu mornaricu, a nema mora.
Sto se tice tebe nemocan si. A sto se tice svrbije prnula je u sisu hebase je albanci I Hasim sa druge strane sad se sprema nezavisnost vojvodine I sandzaka I ostaje beogradski pasaluk da se pripoji djedovskoj Turskoj.
Interes tog naroda je Bosna i genocid nad svima što nisu srbi....
A dje je ono za jednog srbina toliko Muslimana i to...... To nikom ništa ti možeš sta hoceš izvaljivati.... Jel tako vučiću?
U navodnoj Erdoganovoj izjavi nigdje nisu spomenuti Srbi...spomenuti su Bošnjaci kojima će Turska, u slučaju potrebe, pružiti zaštitu. E sad bi Dodik i Vučić trebali objasniti kako to da su se upravo oni prepoznali kao neko ko bi mogao ugroziti Bošnjake?
VUCICU PREKRSI DEJTONSKI SPORAZUM NAPADNI BIH RECI NAJVISE MRZIS HRVATSKU I BIH HAJDE PA DA VAM JEB ... SVE I ONDA JOS JEDNA TRAKTORIJADA ZA SVA VREMENA DRINA GRANICA
Cime se oni sluze kako se brane od optuzbi ato su pocinili GENOCIDA , pa ih istina vrijedja brane se napadom na drugoga ....!
Srbi dok ulaze polako u Evropu i pjevaju "Ode an die Freude" jos uvijek to rade uz pratnju nacionalistickih urlika 90-tih. Hoce li Srbi ikad prevazici svoje komplekse i nazionalizam?
N I K A D A!
Otkud njihov narod ovdje, pa ga treba stititi Srbija. Istina Vuvic ima roda ovdje jer se njegov otac udo u Srbiju, ali ne vidim da su ovdasnji srbi iz Srbije, pa da ih treba stititi, i od koga. Pozdrav vucicima, Bati i Angelini ( Bati zemljaku i Angelini koleginici sa Fakulteta)
Spakovat se i sto dalje odavde ne borio se ja vise ni za cije interese!
E Vučiću, zadjeni za uho ovo. " Srbija je najbolje kada se brani od samih Srba poput Mileta Ronhila". Sve dok ne otkačiš tog notornog lažova i kradova iz škole Čosića i raznih Mamoranduma, Srbija će biti u opasnosti. Naročito finansijskoj popur Manjeg Bosanskog entiteta. U pamet Srbijo, nije ti neprijatelj Turadija - glavni neprijatelj ti je lopovska Srbadija!