Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije niko lud da cita ovoliki tekst :D napisite ukratko
Evo dobar film na RTL-u :D
J*** ga bog vise jeste dosadni sa tim prepucavanjima
dje je ba potpisan ja kolko sam vidio sinoc ispod je pisalo u zagradi klix ba ;) a ne alexandar manasiev prema tome mani se suplje ;)
Kakvo plagiranje? Isti lik je potpisan i ista fondacija stoji iza clanka i na jednom i na drugom site-u.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da će jednom zauvek mir doći na ove prostore i da ćemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
pa zar ne vidis da svaki clanak kopiraju sa ostalih portala :P
@srbo samo što ste vi to uradili daleko prije bošnja, jer bosna je pala pod osmanlije 80 godina nakon smrdije. a guzili su turci sve redom po balkanu, pa i vas. nego kad će te beograd preimenovati, a bogme i kalemegdan, karaburmu, bežanijsku kosu itd... smrdi najveći poturci na balkanu. p.s. guzili ste se i menjali i za manje od dzaka zita,kila kafe i pola kile duvana.
a sto ne napisete odakle ste uzeli text, ovakvo istrazivanje nema sanse da ste vi napravili
treba im pustiti DELIJE da zavedu red medju shiptarima u skoplju
Ja clanka, je.b.o Anu Karenjinu!
Oj teksta majko draga, ovo ni ovaj sto je postavio na klix nije procitao do kraja, umori se covjek.
Procitah prvu recenicu i skontah da se radi o isfrustriranim glupim pravoslavcima. Poslat ih na kupanje.
PROČITAO PRVU REČENICU I SHVATIO DA SU Š.I.P.T.A.R.I G.O.V.N.A
sve su ovo sad pic.kice od momaka ovi novi navijaci kupe ari maxice da bjeze lakse sve neka furka i tako nek se ugledaju malo na staru skolu npr delija torcide itd kuiš brate ono
a gdje vam je TL;DR??
http://www.guardian.co.uk/football/2012/nov/29/balkans-political-football-hooligans-power ev link odakle su ukrali tekst i potpisali se kao oni da su autor znaci fakat ste zreli za tuzbe cojece kakvim sosonima dajete da vam rade u redakciji i kradu tekstove od ljudi u pm