Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabo ovo, mada to je tek zagrijavanje 1. runda http://www.youtube.com/watch?v=XSIqaUNCxJw
PUSTITE PRIPADNIKE TE VJERSKE ORGANIZACIJE NEKA SE ROKAJU, JER NJIMA JE PROFIT I GEMANJE LOVE NA PRVOM MJESTU. NEMA POSREDNIKA IZMEĐU BOGA I ČOVJEKA, PA TAKO I TI MONARHSI MOGU SAMI NJEGOVATI BILO KAKVU VJERU, I NE TREBA IM NI SP CRKVA NI BH DŽAMIJA ILI HARE KRIŠNA (PRAVILNO JE MONARH, A NE MONAH, OD RIJEČI MONARHIJA VLASTODRŽAC ILI VOĐA S BOŽIJOM MILOŠĆU). BILO KAKO BILO, OVO JE 100% DOKAZ DA NE POSTOJI NIKAKVO \"SRPSTVO - BRATSTVO\", VEĆ POSTOJI SAMO GOLI INTERES, A TO JE GEMANJE PARA OD GLUPAVOG NARODA (OVACA). UZDRAVLJE! PS. A TEBI LAŽNI \"AKADEMIK\" POKENJAM KANTU G0VANA DIREKTNO U TA POGANA PEDERSKA USTA! NIKO TI NIJE KRIV ŠTO SE \"TV0JA VJERA\" ODMETNULA OD HRIŠĆANSTVA 1054. GODINE, PA SE SAD ROKATE PO SVETOJ ALBANSKOJ DRŽAVI REPUBLICI KOSOVO. ;-)
nema trvenja,samo dolazi bolji i stroziji,raspitajte se ko je zamena vladici artemiju,vladika atanasije jevtic,iz hercegovine:)) ....dobar je on
u maoci su vehabije provodili srbi,policajci :)
Tako je kad Šejtan dođe po svoje. Vidite Vlasi sladili ste se na račun Maoče, a danas se vaši krve između sebe, i razvađa ih Kosovska policija (Albanci) da se nebi poklali, razvađaju ih oni ljudi na koje ste slali vojsku i policiju prije 20 ili 10 godina.
para nema,pokrstava slicne tebi ...to kosta,vi navikli da veru menjate samo za kesh
pope, đe su pare? majku li vam lopovsku, cigansku!!!
pa razmislite ko je postavljen umesto vladike artemija vladika atanasije jevtic ahahahah,sta mislite kakav je on,nacionalista,mala beba ...a za ovaj sukob, neko ima maocu, i jednu trecinu vehabija i terorista
ZNA LI SE KOJI JE REZULTAT KOJI POPOVI VODE ? ?
POPE P O S E R E M TI SE U USTA KAO I OVOM AKADEMIKU Y E B O MU TI MAJKU RAJKU RADODAJKU
VRATIO SAM SE SA MOMACKOG KENJANJA U BEGOVOJ DZAMIJI! POTURICKOJ TERORISTICKOJ IZMETSLAMSKOJ STOCI PORUCUJEM DA SAM IM OSTAVIO MOJU TORTU PA NEK JE POJEDU U SLAST HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE YEBAVO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/%D0%94%D1%80%D1%83%D1%88%D1%82%D0%B2%D0%BE/502501/%D0%A2%D1%83%D1%87%D0%B0+%D0%BC%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D1%85%D0%B0+%D1%83+%D0%93%D1%80%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8.html EVO KO VOLI BORBE PASA !
Nemojte drmat kafez ovoj romanijskoj džukeli,vidite da je na lancu oboleo na nervnu bazu,al sve će to da reši Daba kad izađe iz pritvor sa malo urina i kolačom od čiste ljudske nečisti.... rooobovi 500 ljeta!
Ahahahaha... bolesnik! Pozdravlja te grupa monaha iz manastira Crna Reka. Kazu da im se pridruzis sutra... 2. runda, svega mi.
I ovo vijest? Pa kad bude mirno s njima jedno par dana onda to objavite kao udarnu vijest.