Nezadovoljstvo visinom školarine
156
Studenti u Srbiji zaključali sekretara, rektoricu i dekane
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaključaj stoku,sve su to kriminalci napokon jedan potez na koji bi se trebali ugledati i studenti u BIH
Dodika zakljucat u prostorijama FTV-a i nedat mu da nikad ne izadje
Suti posrbice turska,turci te napravili,a ovdje si nasao suplju prosipati,zatvarate ljude po fakultetima haahahhahhaha
poserrem i p.opiš.am ti se na slavu koju slaviš, j.e.b.o. ti Rastko Nemanjić zvani posprdno Sveti Sava m.a.te.r po.g.a.n.u !
.Balincad samo treba zakljucati u dj.amije,tu ce najlakse zabiraviti na pretke,koju su slavu slavili
Na ovo se i mi trebamo ugledati, mora se i kod nas pocet nesto mijenjat.
sto.ka
Podrška, tako trebaju i naši
ista stvar i kod mene na fakultetu politickih nauka u sarajevu
Ovih lopova sto trapaju gute para u svoje dzepove a posten svijet uvijek na***be.ma idi te u 3 PM...samo naprijed omladino...
Samo naprijed braco,uz vas sam...Ako le mogao kriminalac Legija dignut toliku frku 1998 sa oruzjem,hummerima i sa cvenim beretkama 1998 i zablokirati citav Beograd,sto se dize tolika frka oko ovih vrijednih studenata koji traze svoja osnovna prava?????? Svaka cast,uz vas SAM i samo naprijed !!! :)
hahahahaaa bosanceros,gdje si sada??? Sta to radite?? haahhahhahahahah
Ovo je primjer na koji bi se trebali ugledati i nasi studenti, koji su u mnogo goroj situaciji! Dopuštaju da im diplome vrijede koliko i toaletni papir! Samo vi ispijajte kafe po Ferhadiji, doci ce vrijeme kad zbog inertnosti ne budete imali ni za te j***ne kafe!
sad bacite im bombu u te prostorije,,,
hoce li servijaneri kao u majskom prevratu 1903 godine ubiti i iz.masa.krirati rektora kao sto su to ucinili na zvjerski i divlji nacin sa vlastitim kraljem alexandrom i kraljicom dragom obrenovic