Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je porijeklom iz Hrvatske i Bosne onda je to njegovo. On je bio na oba ratista.
gospodina Vucica da ne kazem "njega" da je htio ko otresti kao da hoce i ove "nase" otresao bi ga. a ne ostavljao kao lafo neko oruzje po nakim mjestima. nema logike. hocu da ga roknem , bum i to je to. nemoj te se prokakivati bezveze.
LESI ( ORUŽJE) SE VRAĆA KUĆI!
LESI ( ORUŽJE) SE VRAĆA KUĆI!
Uuuuu dokle mogu baciti bombe ovi iz okoline Sarajeva..............
Fali još iz Slovenije, Kosova i Crne Gore...!? 😂😂😂
Bombe sigurno sa Pala.
Stefanovicu nista novo sve oruzje sto se koristilo su srbijanski ratni profiteri prodali za dobre pare bosancima i hrvatima iz srbije zato ne seri i reci nesto novo ako imas.
Pozz raja, ako imate vremena da mi ispunite anketu, bio bih vam zahvalan. Anketa se odnosi na upotrebu muzike u soping centrima i kaficima. https://docs.google.com/forms/d/1SFeaKxqdGIbbnLdD0jM4em9BJSz_XR3xnlTh2mIY3lg P.S. Samo stanovnici BiH :) Hvala najljepsa!
pa ste se bunite vraca vam se vase, u Hrvatskoj i BiH zivi posten svijet, tuđe necemo, svoje ne damo, eto vama vase, pa vidite sta cete sa tim
Čim nema nista da prave festu po medijima, oni nadju nesto.
To ono što je Dabiću i Sratku zaostalo sad se vratilo onamo odakle je i prispijevalo na ova ratišta ...???
ebote, ovi Srbi vise ni slagati ne znaju. sad vidim da su skroz u k...cu. jest, dio bacača iz Hr, bomba iz Sarajeva, a dopeljali Šiptari s Kosova. pripremili Crnogorci a blagoslovio Vatikan. O ebem ti opanak.
hahaha
Gluperde se dosaduju.
Dobrica Ćosić, „otac srpske nacije“: -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
Kritika Srbima povodom vlastitog negiranja zlocina nad njima zarad komunisticke Jugoslavije i ponovne zajednicke drzave. Nije nekad poenta samo citirati vec objasniti cio kontekst. U suprotnom ispadas glup. Sto vama Bosnjacima nije tesko. Pokazali ste se kao ovce u bezbroj situacija, to se i vidi po kvalitetu zivota.
Citat njegov cuveni....barem je reko istinu....ni to nije moglo u njemu da ode u crnu zemlju,grizla ga savjest
Zolje se vraćaju kući
Cuj bombe iz okoline Sarajeva. Kako ste samo procijenili da je iz okoline . To negdje zapisano, neko ostavio zapisnik ili šta . . . . ma podmetačina teška . .