Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zabise im ga visestoljetni saveznici...
neznaju srbi da zive ako nisu s´pola svijeta zavadzeni ,oni se time hrane.
E eto to obrezano vanago znas sta je Nobelo,nema ni jednog pripadnika tvoje maloljetne nacije da je dobio tako nesto ,za razliku od IVE ANDRICA 1961 koji je tu titulu dobio u domenu literature, za djelo \"NA DRINI CUPRIJA \" gdje upravo vas muslice opisuje kao imbecile (covjek je samo rekao istinu i bio nagradjen )
:) Zato je Dobrica Ćosić dobio Nobelovu nagradu hahahaha. Znate li vi šta je Nobelo
SRBIJA IMA PRIJATELJE,U PLANU JE STVARANJE KONTRA ALIJANSE RUSIJA ;KINA; INDIJA ,BRAZIL ! TU SRBIJA TRABA TRAZITI CLANSTVO,FRANCUZI TRAZE DRUGIM RIJECIMA PRIZNANJE KOSOVA ZA PISLJIVI STATUS U EZ,A POZNATO JE DA JE NJIHOV MINISTAR INOSTRANIH POSLOVA BERNARD KUSNER (POLITICKI PAJAC ) SIPTARSKI LOBISTA ,OTUDA OVAKAV STAV FRANCUZA !! PLAN ZAPADA JE OD SRBIJE NAPRAVITI BEPGRATSKI PASALUK PRIJE NEGO IM DOZVOLE ULAZAK U EZ ,HAVALA VAM;ZIVE SRBI I BEZ NJIHOVE EVROPE !
znači nikad
To znaci nikad EU nece dozvoliti Srbiji da bude njen clan.Posteno i korektno od Francuza.Srbi se nikada nece pomiriti sa Muslimanima /Bosnjacima -izdajnicima roda svoga i Siptarima okupatoriman Srpske SVETE ZEMLJE, \'\'PUTUJ EVROPO I NE BERI ZA SRBE \'\',sretnije smo zivjeli dok nam se nisi ti javila sa svojom ponudom o pridruzivanju. Eto vam Siptari i Bosnjaci ,pa s njima zakitite svoj rep.
siptari smrde na kilometre fuj bagra sa vlastitiom majkom prave djecu fuj hahah
Ti se salis? :-) ZATO JE BOLJE GRADITI POLITIKU SAVEZNISTVA SA PRIRODNIM PRIJATELJIMA Srbija zaguzva sa svima tako da nema ni jednog prijatelja.
SRBIJA I SRPSKI NAROD ZIVI EVO I BEZ TE EZ, A PERSPEKTIVA OVE UTOPISKE IDEJE EUROPA JEDNA DRZAVA CE SE RASPASTI KAD TAD,ZATO JE BOLJE GRADITI POLITIKU SAVEZNISTVA SA PRIRODNIM PRIJATELJIMA ! ULAZAK U EVROPU NECE DONIJETI NISTA,TO JE SARENA LAZA ZA MALE DRZAVICE,,CAK I DA SVE DRZAVE BIVSE SFRJ UDJU U EZ I OVE DRUGE IZ ISTOCNE EVROPE ,MOGUCE JE DA CE SE OVI GLAVNI IGRACI OPET ODVOJITI ,PRAVECI NEKU DRUGU VRSTU ELITNOG DRUSTVA ! A MUDJOSI NIJE MI JASNO CEMU SE VI RADUJETE VI NISTE NI BLIZU BILO KAKVE OPCIJE ULASKA U EZ ! REALNO NI VASA TURSKA !
Sportske vijesti iz buducnosti, pa kaze Na fudbalskom prvenstvu drzava Balkana \"Beograd 2020\" reprezentacija Vojvodine se plasirala u finale nakon sto je savladala reprezentaciju Sumadije sa 2:1. Ekipa Kosova je porazena od Sandzaka sa jednim golom razlike tako da cemo gledati finale izmedju Vojvodine i Sandzaka. :-)
Konačno neko iz Europe nešto pametno da kaže.
hahahhhaa ... glupi srbi.
nabijem vas francuze i ovaj portal .
Nama merak sa pederacijom se za.ebavat, kakva crna eu, koliko sutra je rahmetli.
@dzihadbosna: \"varate se ! ta zvjerska mržnja ima sasvim drugačije i još starije korijene\" Sa ovim polupismenom pristupom Islamu vise skodis, nego sto ga intelektualno podupiras. Islam nije u stanju bio da za razliku od pocetnog i POTREBNOG prosvijetitljstva nudi kao religijska instanca pitanja na pocetak 1. industrializacijske i naucne revolucije, koje su radikalno promjenili svijest covjeka. Ne zaboravi, da prosvijetiteljstvo kroz njegovu bit stoji automatski u kriticnom kontrastavu prema SVIM religijma (Znaci, nije samo imao kriticni stav prema Islamu, nego i prema Krscanstvu i ostalih religijski oblika), ali ne u NEGIRAUCEM. Obrnute, svi religije to rade. (Negaciju svega, sto je van njihovog konteksta) Dzihadbosno, razumi se u historiji evropskog kontinenta i razmatraj pad islamskog svijeta pod socioekonomskim i naucnim aspektima. Vladari i Sultani su kardinalno zakasnili da shvate nove izazove ovdasnjeg svijeta, koji su njih brutalno iznenadili.
Jedna velesila kao sto je Bosna i Hercegovina jednostavno mora u neko drustvo... A nama su na raspolaganju Evropa ili Rusija... Jednom smo se Rusima pridruzili i vidi nas sad, a vidi gdje Evropa...