Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo joj se desilo kad je cula da tito u biti nije bio tito... btw, to je procitala na klixu.. :)
S titom živjela a s Rankovićem spavala!
Hoce li na Federalnoj biti izvjestaj svakih pola sata o ovom zlocincu kakvo je zdrastveno stanje i misljenje ljekara . Stvarno su promasili ako toga nece biti na FTV . Pih kakva je to televizija
- Jovanka Broz je primljena u stanju dehidriranosti i s jednim vidom pomućene svesti, u pospanom stanju. Po telu ima rane, dekubituse od dugotrajnog ležanja, a i gojazna je. Ima rane na dojci i na bokovima. Stigla je u zapuštenom stanju, i fizički i higijenski. U takvom stanju nalazi se osoba koja se danima nije uredno hranila niti uzimala tečnost. Vidi se i da se duže vreme nije prala - kaže za Kurir Ristić.
Ipak,treba odgovarat* za svoja (ne)djela!
Kraljica nasa, cuvajte nam je.. nemamo vise ovakvih
Koji bolesni komentari......
joj kurve neda se hajde bona umri vise da slavim kao sto sam slavio prije 30 godina
kad ti je tito umro
Bivša dama No.1
lave.realno.ako toliko volis jovanku cuo sam da je joj potrebno krv dati pa se prijavi kao davalac.Sve imala zivjela ko kraljica,i da je zalim.KREPAJ
drugovi.drugarice@ ma dobro sad, ne znam je li bila bas No.1.. imao ih je Tito, nije se nimalo stedio na tom planu... :))
Ja bih joj jedan orden za hrabrost... cak i smrti prkosi...
Sta treba da ti progovori
Laknulo joj pred smrt!