Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bla
Hoće li Vučko zvani "katarza" svjedočiti na sudu protiv ove dvojice sad kada se otkrilo da su organizovali preko srpskih terorista ubistvo 6 i ranjavanje 16 srskih mladića u Peći 1998.godie, i za to neuspješno optužili albance??Neće!! U protivnom bi se morao angažovati onaj novinar iz Kanadae koji je napisao 1992-godine sa srbi prodaju ljudske organe i zato vrše masovne zločine.Znamo da su srbi za istu stvar , opet neuspješno, optužili albance heheheheh.Izgleda da najgore more tek dolaze srbima!
@sr_chavez ovo nisu guslarske nebuloze heheheheh pozdrav od vučka zvanog "katarza" hihihihihihihi genocidaši dolazimo po vas, u još većem broju u apsanu idete hehehehehe http://balkans.aljazeera.net/vijesti/zavjera-sutnje-kao-odbrana-nasih-heroja
na Lomacu s kerovima...sve to treba politi benzinom i zive zapaliti....sevap je...nek izgori slobina smrtonosna masinerija....za takve ja ne bih imo milosti...dosta su oni i njima slicni jada i bola drugima nanijeli..svojim pljackaskim ratovima i monstruoznim ubistvima sirom nase BiH,razorili i opustosili su sve ono za sta je moj otac i drugi godinama sparali i na noge podizali....
Šta sad? Ljudi radili što im je bilo naredjeno, odradili i pušteni... Nekoga to čudi? Pa zar bi bilo promjena od 1990, da nije bilo "potrebe"?
na ovom portalu se nebi imalo sta procitati da nije srba i haškog tribunala ("suda") 4S
giljotina