Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ko sve sebe naziva \"Analiticarem\"! Bruka!
Ova vlast suocena je sa ozbiljnim problemom korumpiranosti drzavnih organa i njihovih predstavnika, koji zloupotrebljavaju svoj sluzbeni polozaj, ispoljen u svim vidovima najvaznijih drzavnih institucija, koje treba da se bore protiv organizovanog kriminala a ne da ucestvuju u jacanju istog!
Ovde nikako nije rec o preuzimanju kontrole nad policijom od strane najjace stranke u Srbiji, vec o svim najavljenim borbama iste protiv svih vidova kriminala u Srbiji koji je cvetao poslednjih godina. Potkupljivosti svih drzavnih institucija koje su unajmljivane za rad u interesu pojedinaca a ne naroda i drzave!
Sraman poduhvat policije, a narucioca je nepotrebno i komentarisati. Ovakve stvari su krajnje nepostovanje drzave! I slobodno smem reci atakovanje na istu. Nimalo naivna situacija!
Ovakve situacije znalački koriste,ovakvi kao Vasić,da bi stvorili sebi novčanu vrednost! Njihovo pisanje ima dobru prodju kod onih koji vole eksplozivne vesti !
Zaista ima ekstra pametnih ,,analiticara,, u Srbiji!
\"Srbijanski ekspert\" !Vasicu ! Ko ti dade titulu eksperta? Najobicniji manipulant javnoscu!
Slušao sam ovog Vasića ranije. Naklonjen je starom režimu i proeuropskim snagama uopšte, pa me i ne čudi što izvrće stvari...