Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno svi su snajperisti... Nema se m.u.da za borbu prsa u prsa, i kod nas su bili najveci "junaci" iza artiljeriskih baterija i optickih nisana...
@Sr-Chavez - da su toliko jaki, sad bi bili i južno od Ibra, ali ne može. Nadam se da će se iz Ukrajine vratiti u plastičnim vrećama, a nekima da se ni kosti ne pronađu :)
@sr-chavez Niste nas vi nabili u 51%, nego Amerika i svijet. A što se tiče vašeg junaštva, da vam nije bilo Amerike da vam pukne vaspitni šamar i nama da zamaže oči, vi bi bili sad preko Drine vjerovatno bi napravili genocid u Sndžaku protjerali ljude i naselili se tamo. Vozdra 'junačino'.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Da su Muslimani, već bi bili Islamski ekstremisti, ovako su ”samo“ plaćenici, a to što za pare ubijaju nedužne, pa to im je u opisu posla.
To isto važi i za Tuđmanove Crnokošuljaše u Čavoglavama - Darija Kordića, Thompsona, Dragana Čovića i Tomislava Karamarka. Sve nacista do naciste.
@ BiH prvak to ti mislis da je tako,sto ne znaci da je istina.Ne treba ici dalje od rata kod nas,pa ces lako uociti da je to kod njih imalo itekako "religijsku podlogu".
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa srpski vojnik odvojen od oklopa nije više borac. On je bjegunac ili snajperista! Kada nije na položaju onda ili siluje ili ubija sve što ne može pušku da nosi - junačli bratac!
Da...zapravo to govori nasa Srpska istorija sa ni jednom jedinom bitkom, ratom, pobunom i bez jednog jedinog junaka i narodnog heroja ...dok je vasa istorija krcata ratovima, bitkama, podvizima i pobjedama,... HEJ,..cak su ***te i protivnici vama i vasim herojima dizali spomenike za hrabrost. Yebiga mi smo vazda bili piz.de koji smo oblacili uniformu svakog stranog osvajaca koji bi se pojavio na Balkanu,..i yebote nigdje nema traga o jednoj jedinoj bitci osim izivljavanja nad civilima,..jamama, logorima itd....dok ste vi,...ejjjj ...junaci yebote,...vasa historija i povijest je puna bitaka i podviga ono vojnik na vojnika
Dvadeset srba u Ukrajini i 350 BiH vahabija u Siriji..cccc baš su mahniti ovi ljudi sa Balkana
jok nego idu na svoj trošak
Iako pogrešan i meni nelogičan čin je samoubistvo - terorista ima cilj i razlog svom djelovanju. Ne opravdavam, ni u kom pogledu ali znajući da ti ljudi, samoubice, dolaze iz familija koje su poubijali 'zapadnjaci' takvi činovi me ne čude. Posebno nakon što im se ispere mozak na pogrešno tumačenje vjere. To nije na trošak, pogine vjerujući da je osvetio svoje sestre, braću, rođake... Kada imaš za šta živjeti, živiš. Kada nemaš, ili odeš u tišini ili... Ne opravdavam ali kakve veze, sad mi reci, imaju ti teroristi sa ovim plaćenicima?
kad si tako glup, dojenče moje malo dođi pocuclaj mi glavić
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SRPSKI TERORISTI,CIJELOM SE SVIJETU GADE,PUSTIT EBOLU NA NJIH
teroristo pazi metak boom hihihih
...ŠTA SAM VAM REKAO ...PLAĆENICI BOLAN ISTI KAO I U PROŠLOM RATU NA NAŠIM PROSTORIMA SVE ZA PARE ,KAŽU DOŠLI IZVANA DA SE BORE ZA OTADŽBINU,MA DOŠLI VI DA ZARADITE NA LJUDSKOJ MUCI I NADI I STVARALAŠTVU...PIČKA VAM MATERINA BEZOBRAZNA...KASNIJE ĆETE PITATI ZAŠTO NAS TA I TA ZEMLJA MRZI...EVO ZAŠTO STOKO,EVO...
Gdje nam je onaj komšija što je neki dan trubio po komentarima kako ovo nisu plaćenici već dobrodušni pravoslavci koji su otisšli tamo iz ljubavi prema braći u nevolji? Rusima samo, naravno. Jer Ukrajinci su ustvari ustaše i mudžahedini...
Baš treba biti glupan pa nasjesti na ovo, može svako tamo ili bilo gdje otići da ratuje, ali kad zatraži lovu dobiće metak u čelo.
A ovi Bošnje koje idu u Siriju da ubijaju svoj narod, u šta se oni svrstavaju?
Sve ce to ukrajinska vojska pomlatiti, vrlo uskoro.
Krstas Ma daj uozbilji se,u Oluji ste bjezali tako brzo da vas je bilo nemoguce stici,a ti sada pricas koji ste "junaci"...
Nisu to "srpski borci" nego plaćenici i teroristi. Kad kažeš borac to zvuči časno. **bem ti novinare.
Dobit ce po 3000$ sedmicno ali u certifikatima
Hahahahahaha....ili u vaučerima, lično će im Cvijanovićka uručit...
A njih ukrajinci dobrovoljno ubijaju
ubijaju po logorima mozda ,, vezane i bespomcne civile... samo se to jos nezna...i nije izaslo u javnost. ;)
jadnici jedni...pa majmun majmuna ne ubije, slon slona ne ubije...a ova bagra retardirana od covjeka ubije covjeka....yebo vas rat...ko da to sta dobro nosi