Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pod hitno mu dati bosansko državljanstvo i orden za zasluge
UBIO GA TITO.. STETA STO NIJE POBIO JOS SRBA....
Dođel on šta Dragi Kalabiću ?
molim te govori u ime bosnjaka a ne u ime hrvata! nismo mi glupi i ne trebamo bosnjacke glasnogovornike !!!
TO JE NARIÓD KANIBALSKIH GENA BIO I OSTAT CE DO KRAJA OVOG SVJETA,A OVAJ KANIBAL TO SVE POTVRDIO,STO DALJE OD KANIBALA KOJI SU UVJEK ZEDNI KRVI FUJJJ NAROD.
Srbi nisu teroristi, mi smo radi onog u Bugojnu i jer su Hrvati smakli sami svog Leutara...nema veze sto su pobili od premiera do predsjednickog kandidata, policijskog generala itd. Mi smo teroristi oni nisu!
sta je srbinu ubiti 35 ljudi? pa nista! isto meni promjeniti 35 pari carapa! ali im moram odati priznanje da su majstori kad treba i u najgorim okolnostima napraviti zrtvu od sebe. evo ovaj, ubio 35 ljudi i on ne zeli u srbiju jer je on zrtva tamosnjeg rezima,njemu neko nesto hoce prisiti, kao on previse zna... ccc **bo majku fakat narod sa genetskom greskom
Boška Buhu su ubili prije 60 godina.
srpska populacija poznata po kriminalu sirom svijeta i kradji jeftinih porodicnih televizora od kosovara
Srecne Slave Sveti Ilija ILINDAN svima koji slave
E moj Sretko...nesretni..prizno 35 ubistva? A koliko jos treba da priznas..jarane zreo si ti za ELEKTRICNU...
pa covjek se tek zagrijao sa 35 komada ....
Samo?
Smmradska posla.