Beogradska agencija nije platila
0
Srbijanski turisti izbačeni iz hotela u Hurgadi
Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Beogradska agencija nije uplatila novac....\" ok, sve jasno.
KOJE SU OVE AGENCIJE SUPCI!!!!! SVI SU ISTI .. NEMOJTE NIKADA DA IDETE PREKO RELAX TOURSA ILI AVIO EXPRESS AGENCIJA(NASE SU) I ONI ISTO OVAKO KRADU I VARAJU LJUDE!!! NEKA ZNAJU LJUDI SRAM IH I STID BILO. ZBOG HILJADU MARAKA NEKOM DA UPROPASTIS ODMOR I ZIVOT I SVE.. SVE IH TREBA POZATVARAT!!
Od primitivca nije za drugo ni ocekivati! Kakva drzava, takav narod! Kad se mozga ne lacas, jedino ti preostaje polno spolovilo...Jadnice!
MissD popushi onu sthvar
Zaboga, pa vi Bosnjaci (muslimani, kako god!) ste toliko zluradi i puni mrznje prema Srbima!!! Takav mentalni sklop mlade bosnjacke nacije iskreno me plasi!!Kako mislite da jednog dana BiH bude jedinstvena i suverena drzava sa tri konstitutivna naroda kad su vam Srbi-Smrdi i kad vam je ceo taj narod zlocinacki i genocidan?! Onda se cudite sto moji zemljaci u RS nece s vama.C,c,c...Razmisljajte malo trezvenije i izbacite tu opaku mrznju iz glava!! Na ovim nasim prokletim prostorima svaki glupi nacionalista iz \"dzepa\" vadi Srebrenicu, zloupotrebljava je i njome \"trlja nos\" srpskom narodu. I, dokle tako? Po toj glupoj logici, ni vi muslimani niste bas tako nevini i cisti! Vasa uloga u genocidu nad srpskim narodom tokom II svetskog rata jos je sveza, a ratni zlocini n ikada ne zastarevaju! \"Drago hrvatsko cvijece\", pamet u te bosanke glave i srezite malo ove vase tupe nacionalisticke jezicine! Od ovog palamudjenja i mrznje ne zivi se bolje! \'Ajd, uzdravlje!
SERVIA = zemlja rimskih sluga ..i oni imaju odmor !!??
treba ih ih p o gusiti sto manje s rba to bolje
čuj, srbin turist. pa, srbi su turski robovi bili. gdje može sluga biti turist.
Ima jos barem jedan gori narod....samoprozvani SRBI (btw glup si, svaki narod sam sebe prozove)
NWMA DZABE NI U STARE BABE - MISLIM SAMO DA ZNATE
LAB ti na srBski kur
Mogli su vidjeti piramide i u Visokom, ne bi ih niko izbacio. Sačekali bi plaćanje. Kupanje na Ilidžanskoj rivijeri, piramide 30km dalje...Sve imaju k\'o u Egiptu, čak i Faraona Ramiza mogu vidjeti,...
Dejan...kako lijepo pedersko ime...dejan. Slatko. Btw, opismeni se malo, ne kaže se \"napisašte\" ili \"jeli\", al\' dobro sad...Dejan je to!
Mislili srbi izigrat egipcane... da se malo provedu a da ne plate... razumijem, potrosilo se ono sto se popljackalo tokom agresije na BiH... bolesni umovi...
hihihihihihihihhiiihhhhh Idite u Grcku, tamo je sve besplatno za bracu smrde.
Vi koji napisašte ove užasne komentare, vama se obraćam, jasno vam je da ste stoka. To znate bez da vam se kaže, jeli tako? Tako je. Nema goreg soja do muslimana iz bosne, samoprozvanih \"bošnjaka\".
ma nek su ih izbacili