Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje: Ko su srbijanski policajci ? Odgovor: To su izvršni ogranci koji praktično njeguju tradiciju rankovićevih četnika. Obrazloženje: Aleksandar Ranković zvani Leka je u suštini bio poznat po istrijebljenjima Albanaca, Hrvata, Bošnjaka tokom prve dvije decenije nakon drugog svjetskog rata.
@vlado.nine ahahaahahahahaha
@gasilec1 tko ili ko ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
siptari su zajebani,pogotovo kad njih 5000 napadne manastir.98,99g u nijednom frontalnom sukobu sa srbima nisu pobedli.njhova taktka je blla klasican terorizam.iz zasede udri i bezi.i 99 iako su imali nato na nebu,samo su probili par km granice kod kosara.puno kosovo spomenika ovk terorista.pobili smo im 80% komadanata.
probajte ih sada napasti kada i oni imaju Drzavu, policiju i nesto sto je nalik na vojsku, junaci ;-)
@klingon pa da nije dole 20000 nato trupa,pocistili bi ih za dve nedelje.siptar je nikakav vojnik,al su bili brutalni prema svojima,koji nisu hteli u ovk ili prema porodicima,koje nisu placale reket za ovk.98,99 je poginulo oko 1000 srb vojnka i policajaca i jedno 15000 ovk terorista.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Region, mora raščistiti "ratne dugove"... pitanje optužbi iz ratnog perioda treba rješiti jednom za svagda... ili suđenjima ili abolicijom... svako malo pa se neko "iznenada" uhapsi, što stvara lošu klimu i izaziva podozrenje ljudi slobodnom kretanju... Mediji pišu da postoje optužbe na račun ovoga Tačija, ali ako je šta kriv, da li bio lud da ulazi u Srbiju, kada kao policajac vrlo dobro zna da se na prelazima provjeravaju sve moguće potrage sudova itd.
Joj kakvi papci ...
velite, zove se Taci...znaci nasli mu kilo dva u gepeku..e sad ce da prisustvuje sudskom procesu ali svom
2000g je u nisu bilo hiljade ovk uhapsenih trebalo m je suditi za terorizam.sve je pustila demokratska vlast,na nagovor anglosaksonaca.
Mijenjajte ga za dionice Trepče
imal ko da voli ove Srbe?
Samo zato što se preziva Thaci.
Srbija nema ni jednu prijateljsku zemlju u okruzenju. Koji je razlog?
nije tačno.sa madjarima,rumunima imamo odlične odnose,sa bugarma tu i tamo.a sa svim eks-ju republkama,sem slovenije i hrv,imamo velki suficit.kad nas toliko ne vole,zasto kupuju nase proizvode.kos uveze 500mil evra roba iz srb,a izveze 15.mkd,cg slicna situacija.cela rs koristi proizvode iz srbije
Imaju li Albanci prijateljsku zemlju u okruženju?
Ovi Srbi nikad ne miruju! STALNO IZAZIVAJU MEĐUDRŽAVNE I DRŽAVNE INCIDENTE! PROKLET NEKAKAV GEN!
Kompleksi, moraju neki rat dobiti, makar i izmisljeni.
Kosovo nije država, nego privremeni NATO okupacioni protektorat
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
tesko sve balkanske zemlje imaju slican problem jedno dijete il nista kao moderan zivot jer nikad se luksuznije i brze zivjelo nije.
Srpska provokacija☝️️
Premijer pogledo ranama, a nama gudru cuva banka...
Uhapsili iz Nehata.. Ha ha kontate foru? Ne? Nema veze napisat ću je na arapskom ima raje koja će skontati: هل حبس ف نقطه ههههههل
haahhaha
Sto ga ne hapse u srcu Srbije na Kosovu hahahahah kmeeeee
Što vi ne hapsite Dodika u RS? RS je samo pod kontrolom Srba a Kosovu čuva NATO okupator