Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz pouzdanih izvora sam čuo da je Netanjahu ponudio današnju Srpsku Abasu i Palestincima. Premijer Genocidne i vanjski ministar Cionističkog režima su već uskladili detalje.
za ovoga eu,,, ja tebi malo mamu nategnem na moj distrikt
Bas je ljepo kad znas da se nazisgu.
Iz pouzdanih diplomatskih izvora iz Brisela sam saznao da je u zamjenu za ovu rezoluciju i uskoro priznavanje Kosova, Srbija dobila Sjeverni dio Kosova kao i nezavisnost Republike Srpske koja ce da se dogodi u narednih 5 godina. Kosovo ce da dobije presevsku dolinu u zamjenu za Sjever i priznanje od Srbije... Federacija ce da naslijedi ime Bosna a Hrvati iz Hercegovine ce da dobiju svoju nezavisnost i ime Hercegovina. Poslije dugo vremena i ovaj prostor ce trajno da se ustabili
mah
Jesam to opet zakasnio?
Ti ćeš rođo morati priznati Kosovo ako hoćeš u EU, a hoćeš. Teži dio je kako da to objasniš svojim krkanima
Cuj to Srbija nesto uskladial sa nekim .....vako se Srbija i sa NATO-om uksldjivala
Jos jedna srpska mitska pobeda bahahahahaha