Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta li kontaju ovi minstrumi, da mogu ubiti nekoga i da se to neće saznati, otkriti. Em monstrumi em degenerici, moraš biti pravo debil da misliš da policija i inspektori neće provaliti. Samo smrtna, šra će stoka da živi, al jbga makar doživotna u nadi da će im zatvorenici zagorčavati svaki dan.
Svaka cast susjedi Na zalost sta se deailo, ali “pametni” u BIH preuzmite Zakone pa da i kod nas bude dozivotna kazna za ubice
U Sabanovo doba ovom bi bio metak u glavu
Lijepa vijest iz Srbije 👏. Treba ovo uvesti i kod nas
Svaka cas za Nis.
A one ubice novinara oslobodjene. Ovaj izgleda nije član partije!
Bravo,Bravo,Bravo,Bravo za ovo što je sud donio,opet nikakva kazna za tri života,ali primjer za sve ostale štetočine..
Svaka čast pa oni imaju doživotnu kaznu. Tragedija je da je monstrum i zlotvor Veselin Vlahovic Batko umjesto dvije doživotne dobio 42 godine zatvora za sve zvjerstva koja je učinio na Grbavici.Recimo, 13. jula 1992 je ubio tročlanu porodicu Balvanović, gospođu Otiliju i njena dva sina i ponosa, Amira i Emira, a bili su divna i poštovana porodica, koja ne bi mrava zgazila.Prvo je pred njom ubio njih dvojicu, pa onda nju.