Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubistvo iz strasti. Možda njemu ne da, a drugima davala?
vidi ti srpceta ubi i bjezi isto u krajini
Da li je tamo daleko ikako moguć normalan, civiliziran razvod .... ? ? ? ? ? ?
Sve više mislim da ženama ne trebaju SOS telefoni i mjere zabrane prilaska, nego obuka i oružani list.. Sunce li mu zavidno, bitno je da se on nacugao da bi smogao hrabrost da počini taj zločin.. jado, jadni... Brankice laka ti zemlja.. :(
Sta je ovo ljudi moji,kakvi su to monstrumi da vlastiu djecu prave sirocadima i ostave i bez oca i bez majke u jednom danu! Fuj gamad licemjerna,otpad ljudskog roda. Bolje da vas je otac i*drko nego sto je napravio takav otpad a vjerujem da bi vam i mater abortirala da zna koji izrod ce izbaciti iz sebe.Fuj!
To je BOLEST zvana egoizam ,takvi ni rodjenu mater ne vole (minuse si dobio zbog generalizacije) .Nedaj boze da smo svi takvi iskorjenili bi sami sebe davno.
Sad ce i onih dvadesetak komentara u stilu "genocidaska posla"...
Alo dilajkeri, citajte gore...