Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi treba da slavite familiju milosevic oni su unistili srpsku naciju i razbili najlepsu drzavu na svetu
Kazu da je Mira vjestica postala najpoznatija vracara u Bacuskiji i da je prrekla da ce Smrdija ostati u Beogradskom Ciganluku!
Sestre i braco muslimani,TUZITE STO PRIJE POSEBNO ZA SVAKOG POSEBNO KOJEG STE IZGUBILI,I STO STE MORALI BJEZAT IZ SVOJE KUCE,ZBOG CETNIKA I SRBIJE,TUZITE I RAZITE PRAVDU ZA SVE STO SU VAM CETNICI RADILI A I USTASE! SALJITE TUZBE U HAAGU I STRAZBURGU,TUZI I TRAZI PRAVDU,TRAZITE DA VAM SE VASE KUCE VRATE,ZEMLJA,I OPTUZIT SRBIJU KAO GLAVNOG KRIVCA ZA SAV GENOCID MUSLIMANA PO BOSNI i HAERCEGOVINI,CRNOJ GORI,SANDZAKU,I TUZIT SVE RATNE ZLOCINCE,OD MIRE MARKOVIC DO SVIH OSTALIH,a I NE ZABORAVIT OCA TADICA,DRASKOVICA,DOBRICU COSICA I SVE BRADATE POPOVE KOJI SU KRSTILI CETNIKE DA ODU KLAT MUSLIMANE. NE CEKAT VEC TUZIT,NE DAJ DA CETNIK KRVOLOCNI UBICA JOS JEDNOM UBIJA TEBE I TVOJE,TUZI I TRAZI PRAVDU,SAM AL TRAZI,TUZBE SALJI POD HITNO! THE REZISTANCE!!! BOSNA4EVER!!!
Interesantno je kako GENOCIDASI prvo izaberu najveceg suludnika za sludjivanje pa kad ih sludi onda dolazi period trijeznjenja i tim istim doktorima za kolektivno sludjivanje dodju glave na kraju .To im se ponavlja svaki put sto samo govori o sklopu i mentalitetu tog poganog i prljavog primitivnog soja oliceni u svojim lazima i zabludama.Hrvatska je najbolje rijesila njihovo sludjivanje Olujom ali oni ce imati jos oluja dok ih ne ostane toliko da stanu pod jednu sljivu svi kako su im TARABICI prorekli u njihovim prorocanstvima.Lud narod kako rece Dr Raskovic onda u Kninskoj krajini da su Srbi lud narod i da uvijek biraju najludje vodje kojima na kraju dodju glave.Sada je to Dodik novi ucenik i nasljednik sludjenih genocidasa a kako ce zavrsiti nijaa tesko zakljuciti.
..lopov, kreten,ubica..sve ali da je bila CETNIK nije.. kada je skontala da ce Karadzic ugorziti popularnost Slobe, nema sta nije radila da sjebe i Karadzica i RS..
ova je vise doprinjela da se sjebe RS nego Izetgegovic
intersantno je kako se u Bosni nezna da je ona bila od 93 najveci protivnik rata u bosni i glavni arhitekt uvedenih sankcija [to nis bile fiktivne nego prave sankcije] srbije protiv republike srpske.. njena mrznja prema karadzicu je bila bolesna da jedno vreme on niti familija nisu mogli da idu u srbiju a milosevic se zvanicno nije sastao sa karadzicem za sve vreme rata..[npr tudjman je nedeljno pirmao bobana i bratiju] sta je bilo od toga pozitivno je sa smo svi mi izbjeglice ,sr bi zi bosne, mogli da zivimo bez problema u srbiji od 92 do zime 95, a nas niko ne tjera nazad da ratujemo [sto opet nije bio slucaj u hrvatskoj] bila je i ostala KUCKA kao mi onaj njen KRETEN, ali joj hvala sto nas nije vratila u rat u Bosni
Ovo strasilo na slici nije samo lopov vec je i jedan ratni zlocinac,trebalo bi je hitno tuzit kao jednu od glavnih arhitekata genocida u Bosni i Hercegovini! Crkla u najgorim mukama cetnicko krvolocno djubre!