Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Srbija se mora suociti s greskama iz proslosti\".To kaze finski esesovac i buzdo Ahtisari.Bio je u drugom svijetskom ratu pripadnik hitler jugenda,finski ogranak.Isto mu vrijedi i za familiju.E pa pseto fasisticko suocices se ti sa posljedicama.Odnos snaga na terenu se promijenio.Unipolarni svijet vise ne postoji.A ti na dusi imas 15 popsto otete teritorije jednoj suverenoj drzavi.Oteto je prokleto.Nece ti pomoci ni Nobelov laureat,ali ni ona stoka iz Vasingtona.Vidis kao ih \"lijepo\" docekuju.Cipela u glavu svijetskom teroristi broj jedan.Onom hrabrom irackom novinaru treba dodijeliti Nobelovu nagradu.Sve cestitke mu upucujem za onaj podvig.Jest da je promasio,ali je u opstem metezu koji je poslije toga nastao ona kuja Dejna Perino,inace potparol bijele kuce dobila modricu ispod oka kada ju je opalilo metalno postolje od mikrofona.I to je nesto,i bolje ista nego nista.Za pocetak i cipele su dobre,a poslije ce biti i nesto jace.Strpljen,spasen.
atisari govno fasisticko jebemo ti sve od kolijevke do danas dabogda ti i tvoji svi poginuli i bice zadovoljenje mamu ti fasisticko finsku jebemo
Ne lipsi magarce do zelene trave...
pitanje za logicar: jesu li te ova anglosaksonskogermanskoskand inavsko govno naterali ili nagovorili da ubijes svog komsiju; hrvata, bosnjaka, albanca itd, nekoliko puta u istom stoljecu? kad jedan dan to svatis i trazis oprost kuneci se u svoje sveto trojstvo, oprost od svih ovih gore navedenih, onda cemo te mi braniti komsijski od ovi kako ih ti nazivas \"anglosaksonskogermanskoskand inavsko govno \" do tad razmisli logiko.
logicar, Planski se radi na cepanju Slovena kao naroda jer samo rascepkani ce se lako staviti u lance. odlicno priznao si da si za lanca nek te onda i vezhu jebo te oni.
Logicno pitanje, koje je sledece anglosaksonskogermanskoskandinavsko govno na redu da dobije nobelovu nagradu kad rascerupaju Bosnu. Slepi ste od ociju ili ste isuvise blizu drveta pa ne vidite citavu sumu iza. Planski se radi na cepanju Slovena kao naroda jer samo rascepkani ce se lako staviti u lance. Odredjeni elementi u dijaspori svoju guzu cuvaju i huskanjem pomazu svom \"entitetu\" a u sustini samo vise doprinose medjusobnoj mrznji. Realno pogledajte stvari, njima ne odgovara mir na ovim prostorima,tacnije gde god su Sloveni. Zasto se trude toliko da mrse muda oko nas. U Rusiji je najbogatiji tip Sulejman musliman i ima ih 15% dok ortodoksa 20% i 2% ostalih hriscana resto su ateisti. Niko ne postavlja pitanje ko je koje vere? Ali ne radi protiv Slovena. Rec sloven na engleskom je ista kao \"rob\" Slave! Arapi niste, vi ste Sloveni a ko god se trci GermanoAngloSaksoncima zbog kompleksa manje vrednosti,neka sam sebe zapita. Cak i ovde na zapadu na Poljake,Cehe ,Ruse,Ukraince ex Jugovice gledaju sa odosgo manje vise isto. Ocekivati pomoc od prezaduzenog zapada je ludost, jer nikad nikom sustinski nisu pomogli. Potrebni su im gastarbajteri. Maloumnih ljudi ima na svakom cosku,najlakse je mrzeti komsiju prvog. Pamet u glavu i sami smo krivi sto nas kadija tuzi i kadija nam svima sudi......
Je li istina da je Marti primio 50 000 EUR od albanske mafije da rascereci Srbiju? Ako je istina, neka je.
Dati Martiju jos jednu Nobelovu sto je napravio dvije od jedne drzave, i jos jedan zadatak. Ovaj put mirno odvajanje Sandzaka od srpskog okupatora.
Nije jebena \"EVROPSKA UNIIJA\" PO SRPSKI, NEGO EUROPSKA UNIJA NA BOSANSKOM, NIJE JEBENI \"EVRA, EVRO\", MORAVA, OPANAK, SAJKACA, NEGO JE EURO VRIJEME JE ZA ZABORAVLJANJE NAZIVA PROISTEKLIH IZ POKUSAJA SRBIJANSKE ASIMILACIJE NAD BOSNOM.
za pile ti bi volio da budesh ko gashijevi i keljmendi ali zato trebash da imash cojones poshto ih ti i vecina shto ovde laju po njima nemaju trebali bi da se operishu i da budu fine curice
jebe se ahtisariju za srbiju i za kosovo - kod njega je kolko para - tolko ,,prava\'\' i cijepanja drzava.
Daleko tebi i Albancima lijepa kuca. Dostna je nama Gasija i Keljmendija.
KRIVOSLAVNI FSISTICKI SRBIZAM NIJE PORAZEN Uvazeni nobelovac Antisari: Krivoslavni fasisticki Smrdizam je zlo Balkana Europe i Svijeta. Duhovi genocidasa izvora Krivoslavne ideologije je iz te iste Septicke Smrdije i gusi sve njene susjede. Ta zaraza je od koje su Krivoslavni Genocidasi oboljeli je neizljeciva. Bosanaski Krivoslavni genocidasi su bolesna nacije i totalno sludjeni od kada ih je preuzeo dr Dabic . Kraj Krivoslavnom fasistickom Srbizmu ce biti kada se poraze na isti nacin kao Hitlerov fasisticni Nacizam a do tada ce biti samo natezanje i pokusaji da terapijama i slicnim metodama hranjenja istog dok se cudoviste zvano Krivoslavni Srbizam ne povampiri sto je jako blizu toga stadija a onda ce se morati reagovati munjevito i ostro. Dzaba tvoji pozivi da se urazume i shvate da su bolesni Srbizmom Genocidasi jedino razumiju OLUJE ,TORNADA islicne pojave da ih pometu sto dalje od civilizacije Preseljenje na Mars bi bila najbolja ideja i niko ih gore ne bi diskriminiro sto imje izgovor i uzrok bolesti a i mi svi susjedi bi bili mirni i sretniji bez njih.
A TI DEBILU SA GRESKAMA IZ SADASNJOSTI .
Cuti idiote, i ti ces jos malo Bogu pred istinu...Pa cemo videti ko treba sa cim da se suoci!