Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je A.top našao curu!!!
često trese u zadnje vrijeme
misliš? :)
neznam na što ciljaš,ali ja sam isključivo mislila na zemljotres,a ako si mislio na ono što ja sad pretpostavljam onda si stvarno... :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
kuku vele, saće još sjeničana nagrnut Ussarajevo...
..jel Sjenica sad gdje je nekad biilaaaa
Nije Sjenica u Srbiji već u Republici Bošnjačkoj
AHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHA Oooooomereeeeeeeeee,ti si ziva komedija! Volim da te citam,uvijek mi izmamis osmjeh na lice!
Djes' Omere, junacino !!!!!! Nije ovo bio potres. Eksplodiralo vehabijsko skladiste eksploziva.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
to udri po sjenici
A Smrdi promjenise vjeru za veceru i napustise paganstvo u 9. vijeku... Pa neki od njih promjenise vjeru za dorucak pa predjose na katolicanstvo... A jos nekim ni to ne bi dovoljno, pa promjenise i vjeru za rucak pa predjose na pravoslavlje (da ne kazem krivoslavlje). Gadost do gadosti... Prije paganstva napustise mnogobostvo i vjeru svojih predaka! Kako vjetar puse tako i Smrdi mijenjaju vjeru.
a oni naj naj naj gori, onaj jos veci otpad se poturci i poslije 500 godina u 20 vijeku izmisli sebi naciju, kako je to jadno i cemerno ali ne brinite uvijek cete imati kompleks od srba jer ste to bili i koliko god htjeli da ti zaboravite mi cemo vas napominjati...
@ninno paganstvo i mnogoboštvo je jedno te isto
Zlocinacka i genocidna Smrdija - bravo, pravo u sri'du! Milic od Macve je jedan od vasih koji je govorio o tektonskim plocama i njihovom uticaju na razvoj 'nebeskog' naroda... Sve gadost do gadosti, od Nacertanije do danas! Ponasanje iz Kamenog doba u 21. vijeku! Imam prijedlog - neka Smrdi poput ovog Bozica nasele Sibir i ostave civilizirani svijet na miru!
A u Sjenici više od tri četvrtine stanovnika Bošnjaci. Pazi šta i kome priželjkuješ.. Mada, možda prirodne nepogode razlikuju nacionalnost, ko će ga znati. Ti se 'Bozicu' slobodno pridruži, s obzirom da si đubre netolerantno. 'Smrdi'? Zaista? Koliko godina imaš? 9?
sjenica pronadji na vikipediji, gradic i cijela visoravan 90% muslimanski zivalj :-D
Halo ba,raja baH,vidite li vi sta nama radi ova smrdija,pa dokle ce oni tresti i genocidisati neHvini bosnjacki narod?! Ocigledno je da je da je to nastavak gnjidocidne politike,i cetalji su se dogovorili sa silama prirode i zlocinackim tektonskim plocama da treskaju nevine bosnjakeH! Nije ovo prvi put da zlocinacka i genocidna smrdija koristi sluge taktonske ploce,da naudi dobrijem mujagama! :DDDDD
Mislis da si duhovit!?
Zar nisam? :DDDDD
Tj. Bosnjaci muslimani i Bosnjaci pravoslavci su jedan narod dvije vjere! Sjenica je dio Bosne do 1878. g., a potom dio Kosovskog vilajeta do 1912... Vijekovima su Bosnjaci muslimani i Bosnjaci pravoslavci u Sjenici zivjeli u miru dok GENOCIDNA CETNICKA politika od 1912. g. nije pocela da pali, kolje i siluje!
AHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHA Smesni ste ko bioskop! Da se niste poturcili ne bi vas niko dirao!
Bošnjaci pravoslavci? Well, this is pure gold!, š'o bi braća Ameri rekli. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
krenulo od Grcke pa prema sjeveru..... moglo bi i kod nas tresti
Gdje zivis na sjeveru Smrdije pobjeglico iz Bosne
znaci po tebi je Sarajevo Srbija :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi muslimani i Srbi pravoslavci JEDAN NAROD DVE VERE! :))
Pa realno i jeste. Kada u BiH žive Bošnjaci pravoslavci, katolici i muslimani, što Srbija ne bi imala dvije ili više vjera?
Dunja nista ne brini sve je isplanirano, samo trebamo da postanemo multimilioneri... mislim na pojedince.. :)) hahaha :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbi muslimani i Srbi pravoslavci JEDAN NAROD DVE VERE! :))
na kojim si ti drogama balavce genocidno
Hebem druze, a sto te vredja kada kazem nesto na temu da smo isto??? Zbog cega ovo shvatis kao uvredu, a ne akt velikog postovanja i prijateljstva?? :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)