Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SRBI SU NEPOPRAVLJIV NAROD UPAMTITE!!!!!!!!
Ovako...iz Srbije sam,ne mrzim nikoga...ali ne mogu da kazem da volim sve...rat koji se desio izreziran je od strane vecih sila koje su nesporno imale interes u sirenju mrznje medju narodima Balkana(sistem zavadi paa vladaj)...to je bar jasno.Niko ne zivi bolje a svi zive gore,posla nema ni u Bih ni u Srbiji,svi idu preko...pobednika nema...osim naravno zapada.Smatram da ova mrznja treba da prestane jer smo svi mi ipak ljudi,naravno logicno je da posle svega ima veliki broj nacionalista ali nadam se da ce i to vreme da izleci... Druga stvar Vidovdan nije simbol pobede ili poraza(Boj na Kosovu smo izgubili) vec je simbol borbe za slobodu,borbe za koju znas da je unapred izgubljena ali ti ipak ne zelis da se predas nego dajes svoj zivot da odbranis ono sto je tebi sveto...u svakom slucaju pozdrav za sve ljude koji nisu ispunjeni mrznjom u nadi da ce moji unuci gledati na sve ovo drugim ocima...
Boli Srbiju za Srbima van njenih granica. Bitan je kosovski prirodni resurs. Ista stvar i u Bosni. Da im je bosanski ugalj, hidro potencijal sa Drine i šume koje sve to fino pokrivaju. Narod im je produžena ruka da beogradski Pašaluk živi bolje. Ostali neka crknu. Nikad Srbin iz Srbije neće reći za "Srbe" iz Bosne da su Srbi već Bosanci sto i jesu samo su glupi Bosanci pa ne shvataju.
jedini narod koji se hvali svojim neuspjesima
Nema veze Tomo, važno je muzičkom scenom haraju Bosanci. Evo i treća generacija prije neku noć pokaza šta je dar, znanje, kultura i vaspitanje ( Ajšica, Omerika i naravno Mirza) !
Srbija će pregovarati do kraja i sa svima", rekao je Nikolić. SAMO NIJE REKAO JE KOJI SVI I DALI NAZIRE KRAJ. A PORUKA ŠEŠELJA?
е балије,балије набијем вас све на овај мој православни!!!!
Vama Srbima cim nestane Argumenata počnete da vrijedjate. Ne valja vam to
...MA OBEĆAO IM ČOVJEK RADNA MJESTA PA SE SADA RASPIZDILI MALO ,A STRANCI JEDVA DOČEKALI DA TO KROZ CIJELI SVIJET PRIKAŽU KAO HISTORIJA SE PONAVLJA...STRANCI TJ. ZAPAD SU STOKA
Istorija se ponavlja... zar vec??
commie kako kod tebe ramazanski dani. Postis li ili se grijesis politikom I krmetinom :))))
JOS IM FALI DODIK I KUSTURICA PA SVA SMRAD NA JEDNOM MJESTU
tomo bre ustašo, srećan ti crni vidovdan. dođi ti kod brata-YUsipovića da mu se malo na rame isplačeš, on tebe jako dobro razume i voli. dobro ga mama srpkinja vospitala, a i žena ga "tatjana zagrepčanka" (sinonim za srpkinja)" doučila. svoji ste bre, a ko će kome ako ne svoj svome.
četnički pokret
Pa i trebalo ga je prekinuti. Da su tako prekinuli Slobin govor prije 25 godina, naše države bi danas izgledale puno normalnije.
vidovdan,dan kad srbi na kosovu pobjedise...
hhahahahhaha i ovoj smrdija organizovala da ih ima razloga odhebat za sva vremena-srbija do Tokya jos malo od dunava do kraljeva.
Zivjela Republika Kosovo, zivio bratski narod Albanski!
ode Toma na Kosovo ravno a dal ce Bakir vise u RS ostaje da se vidi..po onome sto Milorad rece onomad...teska posla
da ponovim..izgleda da ti se omaklo pa nisi procitao "a dal ce Bakir vise u RS ostaje da se vidi..po onome sto Milorad rece onomad...teska posla"