Jeremić za Daily Telegraph
0
"Srbija neće povući optužnicu protiv Ganića"
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ja.....pogledaj Kukanjcev intervju prije smrti tog agresora.......u kome on govori o Dobrovoljackoj !!!!!
sto jeremic lize guzu turcima:)))) devetnaest puta za par mjeseci,:)))) turske sluge idu u svoju maticu,hahahaha
Ne vidim da je neko nesto ovde \"izmislio\"? Valjda je vec svima jasno, samo, eto, ovim bjelosvjetskim sudijama i sudovima nije(???). Kako bi i bilo kad su umijesani u sva ta sra.nja do grla!!!
@FAX Pooosten ?! HAHA . . Pametan - jeste . . . Lukav - cak sta vise Ali posten . . . Budimo realni : )
@Ja......dobro sam ti mamu napaso cobane pa evo sad mogu komentarisati malo tvoj genocidni narod !!!!! E vlasi......zli i genocidni ne miri se sa ljudima i komsijama tako sto se izmisljaju kojekakve optuznice...........nikad mi necemo imati mira od istih.....deklaracija ili ne.......dok ove njihove zle pijune genocidne ne ukinemo MIRNIM PUTEM !!!!!! RS=GENOCID
Dzaba skupi advokati, za nedjela mora da se plati.
neki o postenju
Pa straga vas je pogurao, zaista!!!
NAROD GA CIJENI I VOLI.... JEDINI JE ON POSTEN..... ZATO UDARAJU PO NJEMU... ZNAJU DA BI ON BOSNU I HERCEGOVINU NAPRIJED GURAO... PA ZELE DA GA UNISTE.
NAROD GA CIJENI I VOLI.... JEDINI JE ON POSTON..... ZATO UDARAJU PO NJEMU... ZNAJU DA BI ON BOSNU I HERCEGOVINU NAPRIJED GURAO... PA ZELE DA GA UNISTE.
a
Kad bi se sve dalo u javnost, pa da pojedini imaju sta naglabati? Ono sto je Hare i Tadic potpisali to mi neznamo, a tako je i dobro.
hare,celo,dodo,ero, sve u jedan kos i potrovati.. da pocnemo ziviti ko ljudi, ko nas Dijamant, Dzekson.
Ha, ha... sto im je Hare trn u oku.... ha, ha... BRAVO HARE MAJSTORE... Ovo je sve peta liga za tebe.... BRAVOOOO....
Hare, pozdravio te Tadić.