Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mišković će "propevati" u zatvoru. A onda će mnogi da mu se pridruže, mnogi iz bivše vlasti.
Treba da se sazna i koja je sprega bila sa politicarima !
Kao da je osjetio pripremu potresa ,MIskovic je na vrjeme prodao neke djelove imperija !
Vjerujem da ce se lako dokazati krivnja API taliste Miskovica !
Dominaciji ,laznih velicina ,mora doci kraj!
Kad se cita clanak ,stice se dojam da u BiH nema takvih !
Mišković i njemu slični, ne bi bili to što jesu da nijesu blisku surađivali i imali direktnu podršku više vlasti, što DS-ovih, što DSS-ovih.
@ Sirhan , i treba da mu oduzmu , ostaviti samo sto je imao dok nije poceo da vara drzavu ..sve sama lopuza , otvorili ste osinjak ..sa srecom ..
Zapamtimo ovo je slučaj: Srbija vs. Mišković a ne neko Vučić i ekipa vs. Mišković Srpski narod zaslužuje pravdu!!!!!!!!!
Država nema koristi od Miškovića u zatvoru... Zatvorska kazna bi umirila narod ali neće rešiti probleme koje je Mišković naneo Srbiji. Jedina prava kazna je da mu se zamrznu svi računi i da mu se uzma sav novac. Svaki dinar koji ima Mišković and Co. mora da nadje svoje mesto u državnom budžetu ili Srbija ništa nije uradila. To je prava pravda a ne zatvor!!!
sad ce da uvali i naseg" fahra"