Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je dokaz da je srbija ZEMLJA NARKOMANA I PEDERA.USKORO CE VAS BOG KAZNITI...POKAJTE SE
Ja; Moje ime je Shaban, kakanjac, drago mi je sto smo se upoznali . Ona; Moje ime je Sida, chachanjka. Utekoh! KONEC
Ma nek se J..u svi,ne kontam samo sa ova bagra radi na ovom portalu.Ponavljam,ovo nije Beograd x com nego Sa x com,i kome se ne svidja nek zaobilazi u luku ovaj portal.Vozdra
Srbi su najjaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I kad je teta Sida u pitanju. Независна Сумадија Велика Сумадија
Papci iz RS-a - pazi te se! Sad ce poceti i vas da karaju ova zarazena braca iz Sumadije... osladilo im se. Nemojte samo da vam padne na pamet da na traktorima kod nas bjezite od HIV-a i sumadijskih pedera...mi cemo vam zene zbrinuti – bez problema, a vi – napravite zivi stit i zadovoljavajte pedere iz matice vam Sumadije...nebi vam bio prvi put da vas sumadijska braca naguze.
zar je jos uvjek vojvodina ostala sa nebeskim narodom
Gdje si ti hajvanu bio sve ove godine.Davno smo se mi razisli od vas,i mi i ostali......hahahahahha glupana....treba jos ovu gamad iz Bosne samo natovariti na traktore i bice milina kad odu preko drine.......
Ime najmanje drzave na svjetu? S! Nekad dio sRBIJE... Sta ce, derpasi.
MA DE BA, KAD SAM JA GOVORIO DA JE SMRDIJA IZVOR ZARAZE!!! POGANI SU DA POGANIJI BITI NE MOGU!!!! FUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!
za ovo su krivi hrvati jer im nisu dezinficirali traktorske prikolice kad su ih ono nataknuli pa poslali
Sto se tice Sandjaka pa to su vam ucrtali put za Tursku ! To vam je izlaz na zadnja vrata kuda cemo vas ispratiti ! :DDD HAHAHAHAHA Pravac Sandjak-Kosovo-pa Turska ! :) Sretan vam put Lesnjaci !
Bravo Sumadija - Sampion! Nije ni cudo - sve sami pederi, nesto javni nesto tajni: Seselj, Cosic, patrijarh Pavle, Tadic, Kostunica, Kusturica….ma pederluk teski hara tamo u toj Sumadiji. Nadam se da ce slobodraski narod Vojvodine I Snadzaka uskoro steci slobodu I odcijepiti se od HIV tvorevine Suamdije.
nesto vako pametno nisam odavno procito! hajte lepo svi iz rs u srbiju vasu otadzbinu da se stane u kraj toj gnusnoj pojavi. da se zaraza ne siri. tamo ce vam bre da bude lepo .pa imate i HIV zarazene pasoshe
Aaaa legende, nacrtao Sandzak samo je jos zaboravio Vojvodinu.
Neka nas zaobilazi u sirokom uglu ili vam ga kutu