Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek samo strada jedan musliman, ubićemo na stotine srpske djece...................
Ima puno vise zrtava..Cuti se. Cucete. Nemojte da ismejavate, tuzno je ovo, moglo je da se spreci u Obrenovcu taj narod nikom nista nije kriv odjednom im se sjurila voda od pet metara dubine podavise se po kolima pokusavali da pobegnu. Neko ce odgovarati zbog propusta.
Ima, ali za sad cute. Zbog tog propusta su onoliko ljudi alarmirali za Sabac. Strasano je kako Obrenovac izgleda, sve mislim moglo se spreciti i na vreme narod obavestiti.
@blabla samo blebećeš...otkud ti znas koliko je bilo zrtava. Lupetas nesto o cemu pojma nemas. Zasto bi neko krio koliko ima poginulih? Takve tračare kao ti koje uzivaju u izazivanju haosa i opsteg rasula sire price i o tome kako je gradska voda zatrovana, kako su brane na hidrocentralama napukle i milijarde kubika vode samo sto nije izazvalo sveopsti potop, kako su ovo amerikanci HAARP-om izazvali i slicne gluposti. Muka mi je vise od takvih kao ti a ima vas previse...svaki drugi seljak ovih dana zna po nekoliko drzavnih tajni. Drugo, sta je moglo da se spreci u Obrenovcu? Sta lupetas..dodje mi da ti razvalim sad jednu samarcinu kad cujem kako se proseravas.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nedajte se braco srbi
dabogda ti mama rodila kopile
bil vise volio da ti je kliziste odnjelo kucu ili da ti je cetnik obljubio sestru?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)