Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DRUGO POLUVREME JE POČELO !
zapitat kome li su to krvolonom ubici otvorili granice,,jadna djeco Europe sta vas ceka?!BiH4EVER!
definiivno dokaz da su srbi kolektivna teroristicka krvolocna banda ubica bez svjest,casti,srama! sa su sve radili vise od sto godina u regiji mozda je momenat da se romemorise historija,nacisticka srbij je duzna mnogima,sad ce se mozda cut o svim zlocinima koje je pocinila vec vise od sto godina regiji,
Juce mu priznali ndh-aziju a on se danas busa granicama, napao si ti Srbe, spalio njihove kuce, njih protjerao i pobio...a na kojim granicama, sasvim je nevazno...i na kojoj i cijoj teritoriji...to je, prije svega, njihova teritorija, a tek onda neke drzave, teritorija onih koji zive na njoj, zvala se ovako ili onako, isla granica ovuda ili onuda...pobunili se...imali su razloga...i te kako su imali.
Ziji Dizdarevicu u Jasenovcu...a poglavniku-poglavici \"cekinjasta obrva\" poruka: Sta je vaznije, granica ili stanovnistvo, ujko?
Uzalud vas poglavnik ili ti poglavica \"cekinjasta obrva\" prica kako on nije presao granice Srbije. To je toliko glupa izjava da samo kreten moze tu da nadje opravdanje. Zato sto je \"Srbija\" i Krajina, odnosno, nastanjena srpskim stanovnistvom, sto mu dodje isto. Isto je jer granice slucajno nacrtase tuda, ruke im se osusile, i to devetom koljenu!!! Glupo do bola je vase opravdanje, to su vam samo nacrtane granice, koje niko ni sanjao nije da ce biti vanjske, inace bi ih drukcije crtao, sigurno. Sve vam je crno da crnje biti ne moze!!! Dusa vam je crna, otrovana. Procitati pismo Branka Copica Ziji Dizdarevicu: \"Smrt sa kosom opet jase...\"
Jel vi i dalje pricate u ndh kako je spegeljov snimak namontiran...eh...poke.njam vam se na poglavnika i nastavljace njegove mracne sile!!! Smrt sa kosom vam treba biti ugradjen znak na sahovnici.
Danke deutschland, sve se zna, osim u ndh. Sad ce vas raskrinkati, kako ste se naoruzali, kad, gdje, ko, sve...onda sta ste napali dok niste morali da se \"branite\"!!!
Pa, dobro...ako je cenzura, nece je biti na sudu, a to vam je to...sve se zna. Osim kod vas u ndh. Jos uvijek lazete jadni narod.
Nadam se da ce krenuti od toga kako ste se naoruzali i ko vas je naoruzao. Prvo to. Pa kako ste junacki krenuli u odbranu napadima na sve sto nije hrvatsko. Ukljucujuci stanove, firme, kioske, seljake, babe i djedove, itd. Zna vec onaj ko treba da zna.O vojsci da ne govorimo, vidjeli smo kako davite golobradu vojsku.
Dobrosusjedski odnosi se uspješno zahuktavaju :)