Predvodio borbu protiv Miloševića
0
Srbija: Danas devet godina od ubistva Zorana Đinđića
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se stvarno da si ti neki klinac, ..pa lupas...
Šteta,pametan,mlad,perspektivan otvoreno govorio za to nije ni valjao..
bolje da su umjesto njega hiljadu radikala
brisi administratore brisi dok ne naucis napamet dok ne postane neizbrisivo
R.I.P.
mnogo dobri ljudi ti srpski predsjednici
ZASTO JE STRADAO ZORAN DJINDJIC?COVJEK JE PREDLOZIO TADA 1999 KADA JE DOSAO NA VLAST DA SE SRBIJA RESTRUKTUIRA NA 4 AUTONOMNE OBLASTI, VOJVODINU, KOSOVO, SANDZAK, I SRBIJU ZATO JE STRADAO SMAKNUO GA JE DOBRICA COSIC I TA SVITA IZ SANU JER SE TO NIJE SLAGALO U NJIHOV KONCEPT SRBIJE. NARAVNO TAJ KONCEPT JE DOZIVIO FIJASKO JOS 90 TIH PRVO IH SLOVENCI, PA HRVATI PA MI BOSNJACI TRESNULI PO ZUBIMA. dAKLE STRADAO JE JER IM JE PONUDIO PLAN IZLASKA ZEMLJE IZ DUBOKE KRIZE I NA NACIN DA NE IZGUBE KOSOVO TJ DA DAJU ALBANCIMA AUTONOMIJU STO FASTISTIMA IZ SANU NIJE ODGOVARALO. ZNAMO POSLJEDICE KOSOVO NEOVISNO I MEDJUNARODNO PRIZNATO, VOJVODINA ZELI DA ISTUPI IZ SRBIJE, SANDZAK TAKODJER TRAZI AUTONOMIJU. DAKLE SRBIJA SE RASPADA I OSTAT CE VJEKOVNA SRBSKA ZEMLJA MORAVSKA SRBIJA ILI BEOGRADSKI PASALUK OD DUNAVA DO PRESEVA I OD DRINE DO TIMOCA.
ahhh sto volim kad ovi s politickih nauka izvale ono \"Žurnalista\" ili \"Politolog\"(onako puni sebe), i očekuju istu reakciju kao kad to kažu nani koja ima 4 razreda osnovne... ja sam doktor medicine... Šta ćemo sad?:) Malo je čudno kako tih zalaganja za \"građansku opciju\" imamo smo gdje je to na štetu Bošnjaka. Gdje su Srbi i Hrvati većina, jedna čovjek=jedan glas. Gdje su Bošnjaci većina, sve se djeli na tri, bez obzira što ima 10 Bošnjaka 5 Srba i 2 Hrvata. To nije građanska opcija to je aparthejd :)
Džaba si ti to čitao vokabular ti je za grmečke koride, Kočićeve susrete i Guče. Prejadan si. Malograđanin a ne \'više za građanski\'.
Ne boli, jer ne patim od jadnog etničkog nacionalizma, jer sam više za građanski. Bio Petar, Krešimir ili Amar, sasvim je svejedno, boli što nije čovjek!!! Druga stvar, ja sam musliman, seljačino, novinar po profesiji, i boli me što u mojoj državi živi neko ko je toliko neobrazovan i što uopšte nema želju da sjedne i pročita par knjiga kako bi sagradio cijelu sliku, već mu je navučena neka druga, imaginarna slika koju je nacrtao političar koji je načitan samo jednu knjigu više od tebe, a ta knjiga je bajka koja veze nema sa ČINJENICAMA!!!
Bošnje Đinđoljupci a da pogledate još jednom Krnja Velika Srbija? Da poslušate šta je onaj iz Centra za dekontaminaciju Beograda rekao?
boli sto vise nije jedino ime koje cita vijesti Miladin? Boli što više nije direktor kliničkog Vladimir? Boli što nije svaki direktor Radovan, Zoran ili Petar? Boli što 60% milicije i 80% vojske nisu Vlasi? Boli što se ne piše na ćirilici? Boli što je bio stan na Ciglanama a sad je kućerak na periferiji Vlasenice? :)
Mrš u školu, stoko neobrazovana, pa posle dodjite i komentarišite. Pojma nemate o ovom čovjeku, ko je bio i šta je radio. I Alija je sjedio sa tim istim Karadžićem i Mladićem i jeo krmetinu, kovajući kako da od nekada pravedne države napravi ovo što je napravio, zemlju seljačina!!!
Za BiH je dobra Srbija u EU. Takođe dobra je Srbija kojoj je predsednik Šešelj. Srbija sa Tadićem na čelu je za BiH status quo i gubljenje vremena. Srbija sa Đinđićem je bila najopasnija za BiH.
sta je krme vlasko?
Kako samo znate da njateke, neobrazovani idioti.