Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko je sejla turkovic i zasto je to najcitanije vijest na saxu?? i sta je to toliko specijalno s tom vijest da se ne moze komentarisati???????
ima, tvoja mu je mama davala p.icke
pa to je lako,lista njegovih jataka je sljedeca,,: Kostunica,Tadic,Vekaric, Dacic,Dodik,Radmanovic,Spiric i patrijarh Amfilohije.treba li jos nesto?
nije ni on respektirao, ni starije osobe, a ni djecu what goes around, comes around
ĐIHA,ĐIHA.... ĐIHADLIJE...
Sramota! Navalili na stara i bolesna covjeka. Nikakvog postovanja prema godinama.
I taj Ljajic, prodano prase1 Dosta je godinama brbljao. Sad kad je RATKO na ,,kraju,, i nista nece reci jer su mu dani odbrojani, dizu ,,djoke,, Finta srpska!!
@dzihadbosna pa SIPA je predstavnik servskih gennocidasa...na celu sa direktorom...ima servskih rattnih zllocinaca koji rade u toj servskoj orgnaizaciji hapsenja Bosnjaka i laznih optuzbi...!!! Za to se i ravnogorske cettnicke horde ubbica slobodno sepure Bosnom...!!!
Jos 16 godina cekanja. Koja budala tu nesto vjeruje?
PA KOGA LI BORIS TADIC ZAHHEBAVA ZDRAVOG U MOZAK...?!!! ON I DACIC SI GLAVNI CUVARI SERVSKOG KRVVOLOKA KASSAPINA RATKA MLADICA...!!! TO SVAK ZNA PA I HASKI TRIBUNAL MASKARADE PRAVDE...!!!
bio i osto seronja
oni smrde
Zivi bili pa vidjeli!!!!
kako si ba prvi kad si drugi.....:)
DRUGI