Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da budaletina ima, ali nikako da shvatim da je moguće da se rodi ovaksv monstrum ... Pogotovo ne kontam da je moguće da se rodi normalan i deformiše se u 63-oj... !?!
@lik55555555 jesi li i ti ustasha od rođenja ili je to došlo kasnije?
@lik55555555 o čemu ustaša kao što si ti razmišlja kad se tek probudi ujutro? jel o NDH, konc logorima, Paveliću ili pak bacaš drkicu na svog idola Thomposona?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
to je u krvi svakoj Srbendi da siluje i ubija slabije od sebe ...
@drinajosjaci Dogovorite se Srbi i Bosanski Pravoslavci, ili ste ponosni silovatelji i ubice Balija, ili ste žrtve. Ne može i jedno i drugo.
@drinajosjaci Zaboravio si spomenuti najvažnija Srpska plemena pupot Germana, Latina, Kelta, "Indijanaca", Babilona, Ašura, Arapa, Kineza i ostalih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jos jedna zavjera protiv srba????:))))
Tipično za Srbe,kad nemaju druge onda napastvuju svoje,jer su zvijeri u duši kroz vijekove.
Niti sam citala text ,a ni komentare,ali mislim da je krajne neozbiljno i ne profesionalno otvoriti komentare na ovaj uzasni slucaj
Djikanska posla
srbadija stoka ko stoka
Monstrum , smrtna kazna !!!!!!
Evo kad u drustvu branite cetnike genocidase, sta ocekivati??? nije se on promjenio kao i hiljade drugih a vi to sami sebi nanosite kao drustvo, umjesto da prihvatite i ocistite drustvo tih zli ljudi vi ih stitite, pa eto vam sad
Crko dabogda!
LJUBAV PREMA RADIONUKLIDIMA: Priča se da stanovnici Beograda tajno mole Boga da dobijaju tretmane uranijumom, kako osiromašenim tako i obogaćenim. Samo nije baš jasno tko i kako bi im te religiozne želje mogao ispuniti.
dabogda crk' o fuj
na kolac sa njim!!!
Ja bih to po kratkom postupku.
FUJJJ GADE BOLESNI DA SE MENE PITA VISIO BIH NA SRED TERAZIJA DA SI MOJ OTAC
samo sto se ''bih'' koristi za prvo lice jednine (ja bih)
@nn1412 Hvala
Bolest. Znaci ovde ne mozes reci da zasluzuje dozivotni pritvor. Ovo treba jednostavo likvidirati sa ovog svijeta. Bolesnik bolesni!
takvi se ne hapse takve treba u krematorij pa pepeo prosuti u wc solju