Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vi ste zlocinci ,(citaj malo o Hagu) vi ste fasisti(je.bo vas Draza) i nikad necemo zaboraviti sta ste radili u proslosti za nas!!!! Cast cestitim ljudima pravoslavne vjere.
a znaci iz plemenitih i dobronamjernih razloga kako velis je sve toliko ste postali plemeniti da Forum za nacionalnu strategiju u Srbiji raspravlja o RS hahahahah koe ste vi bre \"dobricine\".... pa svi prave DOBRICE http://www.sarajevo-x.com/bih/politika/clanak/091209163
........jah. Star čovjek a izmišlja, de bolan odvadi Boki malo.
samo da taj mst bude dveni.da nam rdja ne ulazi vise u BiH
Pa i uvjek smo gajili dobrosusjedske odnose i sa Hrvatima i Bošnjacima.Dok su oni u Prvom svjetskom ratu,pravili zločine u čitavoj Bosni i Mačvi,mi smo na kraju Prvog svjetskog rata ipak pristali da živimo sa njima,a da pri tom kada smo oslobadjali Bosnu nismo se svetili.O Drugom svjetskom ratu bolje i da ne govorim.Srpski narod je sam iznio narodnooslobodilačku borbu,i da nije bilo Srba da se bore protiv Trećeg Rajha ko zna šta bi bilo sa Bošnjacima i Hrvatima.Ovdje čitam komentare koje govore da smo mi fašisti,zločinci...Mogli biste makar malo da cijenite šta smo uradili u prošlosti za vas.
Procitaj Nemanjin komentar i bice ti jasno zasto si takav kakav jesi.
Ma jesi li to ti Nemanja, sto ti se babo zove Murat? Pa kakv si to ti srbin, Bog te..... Jaoooj, danas svaka hrdja moze biti srbin
Ma je*i ti njima mamicu na \"srpskom\", oni to jako dobro razumiju! Nemaju nikakav protiv-argument, pa su nasli \"pravopis\" hahaha \"srbin\" i pravopis.......kako to BRE?
Meša Selimovic o bosanskim muslimanima:\" Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama. Do juce smo bili ono što danas hocemo da zaboravimo.Ali nismo postali ni nešto drugo.Stali smo na pola puta, zabezeknuti.Ne možemo više nikud.Otrgnuti smo, a nismo prihvaceni.Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušca, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije.S nejasnim osjecanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, necemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja.Preziru nas i braca i došljaci, a mi se branimo ponosom i mrznjom.Htjeli smo da se sacuvamo a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo.Nesreca je što smo zavoljeli ovu svoju mrtvaju i necemo iz nje.A sve se placa pa i ova ljubav. \"
i ovaj tadic se poceo drogirati izgleda ?! jeli mu dobro ?! HeHe most HeHeHe svasta cuti od ovi papaka
srbi su najvece zlo balkana pa cak i do japana
09.12.2009. u 19:50 ENO GA KARA TI MAJKU RAJKU RADODAJKU ! !
PIPO Pipo gdje si, sto se to ti ne javljas.
srbi su sinonim za nerealno dobro mišljenje o sebi
Jes dobro si to reko Tadicu. MI bosnjaci se stvarno izvinjavamo vama srbima zbog srebrenice, Sarajeva, prijedora Bihaca itd. Izvinjavamo vam se zbog zbg svega sto smo ucinili srbima jer nismo bili dobri susjedi.