Ministarstvo dijaspore Srbije
0
Srbi neravnopravni u Federaciji BiH
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRODAJEM 2 HEKTARA ZEMLJE U POTOCARIMA. ZEMLJA POVOLJNA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU JAKO PLODNA I SVE USPJEVA!!!! DJUBRENJE NIJE POTREBNO!
You probably wanted to say \"what happened ....\" instead of what happen etc. As I have said earlier, I have much smarter things to do!
@HM Dodik doesn\'t teach you English at school???? Or maybe he teaches you only Russian??? Do not give me a lesson in English, first learn your own language Bosninan than you can talk to me. By the way you never answer my queston do you want to continue our conversation in some other language???
Ugrozeni ste... mrs!
DAJ S A F U N A SMRDIMO DAJJ DJ SAFUN DAVI ME VLASTIT SMRAD OD LOJA
Poslije how about uvijek ti ide glagol + ing forma ili samo imenica. Npr.How about going to cinema tonight? Ili How about the cinema tonight?
MUSLIMANI SU STATISTICKA GRESKA U EVROPI A I U REP SRPSKOJ USKORO CE BITI I ISPOD KONZENZUSA INACE NJIH NETREBA NI TRETIRATI KO NACIONALNU MANJINU ONI MOGU BITI SAMO VIJERSKA MANJINA POSTO NISU NACIJA KAD POSTANEMO KONACNO NEZAVISNI OGRADITI KINESKI ZID I ZABRANITI IM ULAZAK KOD NAS DA NAM NETRUJU VAZDUH I DA NESMRDE
PRODAJEM PARCELU U POTOCARIMA. POVOLJNA ZA POLJOPRIVREDNU PROIZVODNJU. JAKO PLODNA ZEMLJA I SVE USPJEVA!!!! DJUBRENJE NIJE POTREBNO!
What happen to you? You got scared....thipical Serb you are nothing but a coward.
Ja ti rekoh maloprije da nikoga ne mrzim, pa ni NATO. I ne znam koji ti dio mojih komentara nije jasan. I usput engleski ti je katastrofa, nemoj se provaljivati, onako drugarski.
@HM why didn\'t you write it in english? You live in entitiy RS. so why you want to write in English.As far as I know you Serbs hate NATO which means you hate English. How about continue our conversation in Russian???
Pa sigurno bolje prolaze nego Bosnjaci ili Hrvati u RS-u.
portal ko i komentari na njemu, fuj!
Ministarstvo za dijasporu srbije uputilo je protestnu notu Briselu.srbi u EU nisu u ravnopravnom polozaju sa drugih 50.ak naroda u Evropi.Ma ja bi ih poslo u picku materinu i njih i cunu gijkovica i janicare i td. nadam se i Vi dragi moji Bosnjaci
Da ba, pola sata ti treba da napisesh jedan paragraf na engleskom. Nemam ja vremena za bacanje i nisam dijaspora, zivim u REPUBLICI SRPSKOJ.