Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da sam Srbin i ja bih bio pesimist, to je potpuno razumljivo. Biti Srbin je dijagnoza sa negativnom prognozom, normalno da su zabrinuti.
VRATI NAM SE BABO VRATI,ČEKAMO TE U BIH MUSLIMANI, SRBI I HRVATI
to je sigurno zato što je je.be bela kuga, a sve više ih je pe.dera i lez.bača...
a mi, koji imamo NAJMANJE razloga za optimizam, nismo ni dobacili do dna liste. to znači da smo urođeni OPTIMISTI. veselimo se! ili, drugim riječima, kako kaže ona stara narodna izreka: B.UD.AL.I SVAKI DAN B.A.JR.A.M
Koji Srbi i Hrvati ovi u BiH ili oni izvan?
Hajd što su pesimisti, nego su i peksini !
Ти си један задојени идиот искрено мени је тебе жао ти до подне мрзиш себе од подне чотав свијет ОВО ЈЕ ЗА ЈАЛЕ
razliku od servijanera, hrvati su dobili rat dok rimski robovi servi nikada nijedan rat nisu dobili, mogu samo da slave \"pobjedu protiv nato aviona\" ili da u epsko guslarskoj tradiciji slave i pobjedu u oluji XD nema sta hvrati znaju kako se postupa sa serbima zivio ante gotovina protjerivac srba. Hrvati su sljam od ljudi onakvog heroja kao gotovinu pustise da bi sin krivousnog tudjmana miroslav hladio ja.ja po zagrebu, a zna se da je upravo on bio glavnokomandujuci na terenu a da je gotovina bio podredjeni al eto samo reci jazuk za onakvog oficira da bi se ko.pile tudjmanovo kupalo u novcu koji je pokrao njegov diktatorski fasisticki zlocinac franjo od hrvatskog naroda.
dodju ti srbin i hrvat na granicu Eu, i sada na ulazu trebaju platiti putarinu, stoga ih putar upita: prvo hrvata: placate li \"Gotovinom\" a onda upita i srbina: dali i vi placate \"Gotovinom\", a srbin odgovara ne \"Mladicem\" XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD XD
Svi ste vi Srbi neg vas pasjaluk uhvatio pa da vam je daste holiwud zvjezde.
Da sam bosnjak ja bih sada u Turskoj bio i nebih laprdo puno o Srbima nego bih sue u Al´Quran cito, vjezbo pucanje sa AK47 i pantalone sebi podkratio.
Srbi su najveći optimisti mada postoje bolje izrazi iz psihijatrijskog žargona za to stanje. Uskoro Srpska nezavisna, uskoro Kosovo zavisno, Uskoro Srbija do tokija..
Hrvate sasvim razumjem, trebaju da udju u EU, nisu svjesni da ce im uvaliti fiat valutu Euro sa miljarderskim dugovima, a za uzvrat traziti poluotoke i obalu pod zajam. To je moderna ekenomska opresija, ali nazalost ni jedan top ploiticar u Hr to nece osjetiti samo narod hoce, al ko njih sisa.
Pesimisti iz iskustva....puno puta kroz povijest smo pomislili da gore ne može, pa su nas naši političari(i hrvatski i srpski) razuvjerili.....
halo ba, nas ne računaju u istraživanjima, kao kad odeš na sajtove da izabreš jezik, bosanski nema u ponudi haha :D al\' neka, bar nam je savjest čista
A gdje su građani BiH, pogotovu Bošnjaci?!