Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STARA POSLOVICA I 100% ISTINITA: POTURICA GORI OD TURCHINA.
A što je smetalo Silajdžiću otići sa Josipovićem u Križančevo Selo i pokloniti se žrtvama? Onda bi možda i imalo nekog smisla i neke nade za njega, ovako ne znam je li više smiješno ili žalosno. U Ahmićima je bio zločin, to nitko od Hrvata ne opravadava, za Ahmiće su počinitelji OSUĐENI i sud je to procesuirao. Cijeli svijet zna za to. A za Križančevo Selo još nitko NIJE NI OPTUŽEN, a ne da je netko u zatvoru i osuđen. Nakon 17 godina još nitko nije istražio ubojstvo 74 Hrvata od strane Armije BiH. O tome nitko ne govori, niti koga puno zanima. Nije bolje ni za ostale zločine Armije BiH. Tko je osuđen za Bugojno, evo za Trusinu tek sad počinje istraga. Nakon 17 godina, POČINJE se istraživati. Ma mrš.
Izadji na ulicu pa to reci na sav glas pichko baliyska...da u Zvornik skote...ima da te djeca nalemaju, pa malo stariji pa onda prave batine, pa onda babe da te ispljuju... Sarajevo sa 7000 nestalih Srba je bash garant mira mamu ti je..bem trulu... Srpska Srbija, vajgadu pederacija...mrsh stoko
Zlocinci pokusavaju postati lideri regiona tolerancije i humanosti to nikada nije proslo niti ce se sada desiti. Istinski mirotvorci su u Sarajevu a ne u Beogradu i Zagrebu to potvrdjuju reakcije na priznavanje pocinjenih zlocina u BiH. Bosnjacki lideri imaju istu poziciju i stav kao i 90-tih i nikada ga nece mijenjati jer samo je jedna istina i put zivota koi je markiran pravdom. Lobiranjem i lazima srbi pokusavaju da izmjene istoriske dogadjaje ali nece moci jer svemoguci garantuje istinu nepobitnu u to ce mo se uvjeriti sigurno......
definitivno dokaz da srbi imaju svoje pijune na visokim mjestima, ova odluka o agresiji i genocidu nad hrvatskim civilima koje je srbija pocinila ako pravde ne bude to ce definitivno popisat zrtve vukovara!
@hrvat jarane da ti nisi od onih osunecenih Hrvata? gledaj svoja posla yeebo ti haris svinjajdzic mater poturchenu
kralju stipe mesicu definitivno si jedini hrvat! pravi hrvati ce jedan dan zakukat zbog ove izdaje josipovica al ce im biti kasno!
Turci gledajte svoja posla a mi hrvati i srbi cemo se dogovoriti civilizirano i u skladu sa vremenom. vrijeme nacionalizma i religijskog fanatizma je proslost osim sto jos kod vas vlada Tadic i Josipovic su pravi ljudi na pravim mjestima. Najvaznije da se uspostavi povjerenje i da se zaboravi sta je bilo, da se okrenemo buducnosti i boljem zivotu u slobodi. Zlocine smo cinili i mi njima i oni nama ali hvala bogu vecina naroda i na jednoj i drugoj strani su normalni i nadam se dogovoru i kompromisu u svakom pogledu. vi bosnjaci nastavite da izigravate zrtvu ali znajte da ste procitani odavno i od nas i od medjunarodne zajednice.
Ovi civilizovani iz Beograda.... Oni su koji brane zapad od (muslimana) istoka,bar tako misle, ujedno i da su sveti narod?? A slaba im je tacka GRANICE.... Brzo bi da zaborave i Srebranicu, Vukovar, genocid itd. Oni su spremni za svako otvoreno pitanje, jako tolerantna nacija... Pripazi Josipovicu, da te glava nezaboli.
baaliye, vi ste svooju sansu davno prokockali. izabrali ste da idete uz kyrac i njima srbima a sada i hrvatima. potpuno pogresno ako se mene pita. mogli ste biti malo fer prema federalnoj \"brachi\" i koalicionim partnerima u zajednickom entitetu. vi ste odlucili da im zagorcavate zivot jer eto vi mislite zato sto vas je znatno vise da za toliko vise trebate imati i prava i vlasti u zajednickom entitetu. a tako se nismo dogovorili znamo svi. Deyton su hrvati potpisali dobrovoljno, u nadi da je suzivot sa vama bosnjacima moguc. umjesto toga mrzite nas vise nego srbe i nastojite i de fakto da nas ucinite manjinom. zato valjda u zadnje vrijeme kruzi prica da ciganima treba dati veca prava i status naroda a nama ga oduzeti. u sali ili ozbiljno, ali nije vam to pametno i na cast. zayeebali ste se poturice.
@@aa pa nisam bas siguran, aj da pitamo Hrvate sta misle o tome? :D krst je krst, a loj je loj ------------------------ Pa pitaj slobodno Hrvate, mozda ima par Hrvata koji su uz vas, ali pogledaj i komentare po grupama ko se vise voli. A i takodjer, idem na ljetovanje u Hrvatsku svake godine, upoznajem stalno nove ljude iz Hrvatske i sa svima se njima slazem, i dan danas imam kontakt s njima. I imao sam curu Hrvaticu, nije joj smetalo sto sam druge vjere a nije ni meni :) :) Mislis ti da Hrvati ne pamte Vukovar ?? Kao mi Srebrenicu ?? Ali vidi, ima i nas Bošnjaka kretena maloumnih, i koje mrzim iz dna duse. Volio bi i da smo sa Srbijom u boljim odnosima, ali ako oni nece njihov problem, ja ih ne mrzim. BOSNA I HRVATSKA (L)
jel ovoaj ivo josipovic hrvatski tihic tihomir? on ce takodje prodat hrvatsku ko sto je tihic bosnu i hercegovinu srbiji...
pa nisam bas siguran, aj da pitamo Hrvate sta misle o tome? :D krst je krst, a loj je loj
@ajde nemoj da trolas.... znamo svi da si ljubomoran jer iz ne slaganja izmedju Srbije i Hrvatske, jedino vi muslimani imate profita ----------------------------------------------------------------------------------------- Pa vise se slazu Bošnjaci (muslimani) i Hrvati (katolici) nego Hrvati sa Srbima.... BOSNA I HRVATSKA (L) Pozdrav iz Mostara
OOOOOOOOOOOO CETNIICCCIIIIIIIIIIIIIIIII