Prekinuta potraga za danas
0

Sonar i bespilotne letjelice nisu našle Antonijino tijelo

Sarajevo-x.com
Foto: Danas.hr
Foto: Danas.hr
Današnja potraga za tijelom nestale Antonije Bilić prekinuta je u podnevnim satima, a bit će nastavljena u srijedu u jutarnjim satima.

U potrazi su danas učestvovali i pripadnici vojske Slovenije, koji su donijeli specijalni sonar za pretraživanje.

Tragačima su se priključili i pripadnici hrvatske vojske, koji su bespilotnim letjelicama snimali cijeli tok rijeke Krke.

Većina učesnika potrage počela je napuštati područje za koje se pretpostavlja da krije tijelo djevojke koju je, prema njegovim riječim, udavio i bacio u rijeku monstrum Dragan Paravinja.

Njena porodica i dalje ne vjeruje u njegove izjave, te zahtjeva njegovo izručenje Hrvatskoj.

Premijerka susjedne zemlje Jadranka Kosor je izjavila da Ministarstvo pravosuđa i MUP poduzimaju sve kako bi Dragan Paravinja "stao pred lice pravde u Hrvatskoj što prije".

Istrage protiv Dragana Paravinje, osumnjičenog za dva pokušaja silovanja te ubistvo Antonije Bilić, vodit će šibenski Županijski sud, odlučio je danas Vrhovni sud. Protiv Paravinje su pokrenute dvije istrage, jedna u Šibeniku zbog sumnje da je ubio 17-godišnju Antoniju Bilić kako bi prikrio pokušaj silovanja, a druga u Splitu zbog pokušaja silovanja 25-godišnje neimenovane autostoperice kod Omiša u junu prošle godine.