Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakvim izjavama može jedino pridonijeti tome da Srba u Hrvatskoj bude još manje nego što ih je sada. Gospodin Nikolić nije svjestan da njegova država ne predstavlja nikakvu silu niti izaziva strahopoštovanje kod bilo koga i da hrvatski pendrek može udarati po srpskim leđima u Vukovaru, Kninu ili bilo kojem drugom hrvatskom gradu i da on pri tome ne može učiniti baš ništa. Osim dolijevati ulje na vatru svojim izjavama i poticati taj pendrek da udara još žešće.
Nacional-socijalisticki rezim u Beogradu pomirio se sa cinjenicom da je genocidni i koljacki projekat Velike Srbije ostao samo neostvareni san. Pogotovo je to vidljivo nakon 1999te kada ih je NATO namlatio dobro pa su mirno gledali odvajanja Crne Gore i Kosova. Sada se moraju pomiriti sa cinjenicom da su granice svih drzava a pogotovo Bosne i Hercegovine nepromjenjive i kako nema otcjepljenja ni jednog entiteta od BiH. ukucajte na YouTube osnivanje SDS-a u Kninu 1990 godine. Povampireni srpski mozak je tada porucio svima: Kako Srbi ne priznaju granice ni jedne drzave i kako cak ne priznaju ni granice kontinenata!!! http://www.youtube.com/watch?v=gYdYXgttX9g Ovako Serbos, Bosanceros, oj livado, Dado banja Luka i drugi razmisljaju.
A danas u Dnevniku HRT-a govore kako je to izjavljivao \"nekad davno\". Hoce ujke zakuhat. :D
ovo ce biti tek cirkus, srbijanski preCednik ceto ce morat demantovat i kako se zove na kraju. priceless
pa i jest rekao i tako je prenio FAZ, da je \"bio\" srpski grad, a mislio je da je bio grad sa srpskim stanovnistvom, jer je o tome bila rijec, a ne o drzavnim granica, za koje je rekao da su na Dunavu
zaboravili smo mi pjesme o mesu i salati
Koja je razlika izmedju srbina i vampira ? srbin pije krv svojih mrtvih zrtvi dok vampir pije krv svojih zivih zrtvi !
hrvati prodali svoej heroje kao gotovinu i pogazili zrtve vukovara kasnije dopustivsi srbima da se vracaju u hrvatsku zarad eu eto im eu glupani jedni glupi al sta ce te kad su hrvati imali covjecstvo
Tomislav treba da bude lider svih Srba i Hrvata.