Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KOji idiotim ubiju čovjeka i nastave se " zajebavat ". Fuuuj !!! A kretenčina zbrisao ni manje ni više nego u Kinu ????
Rastoder, za razliku, ne mora da bježi u Kinu, neće mu ništa ni ovdje.
Vjerovatno exeri, iako ne moraju biti, alkohol je sve u jedan, a ovako tromo reagiranje na udarac čovjeka sa autom mogu imati samo razvaljeni ljudi tako da im ne zamjeram ništa. Trijezan si se razvalio i tada si mogao znati da ćeš u tom stanju morati voziti auto. To je TVOJA puna odgovornost ako se nešto loše dogodi. Ali brate mili kad se otrjezniš fino znaš koji broj nazvati i lijepo odgovarati za ono što si napravio. Ako si već zbriso onako zbunjen i razvaljen...
cobanijada na djelu......jadan momak izgubi glavu...............
jel ovo 3D je..te?
Malo danda, malo exeri, malo techno, malo kokice, malo brzina i ne može srednje završit'. Jal bude pravo dobro jal se desi neko sranje. Al' eki ti narkomanke: "opaaaa"?! K'o da je neko zabio golčinu, a ona sva oduševljena.
Klixovi retardirani clanci o videu koji koji ne prikazuje NISTA. Je*o vas on!
Moraš pročitat članak da bi skonto video.
Pa skonto sam ja video, ali video realno nista nije uspio snimit, osim neke cure kako laprda bezveze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Videoje nastao" "jedna od djevojaka iz u automobilu" :-)