Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako se država pravi, svaka čast.. kad plati za dvije kile ko za 200 kila nikad više joj neće nampasti na pamet takvo što.
Ja koji su ovi Slovenci primitivci, kod nas u BiH se peca lijepo štapom , a tamo gdje ima puno ribe mrežom uz svo poštivanje lovne sezone i lovostaja. Seljančura sipala deterđent fuj baš su odvratni i primitivni...
prije će bit da si ovim komentarom isp o sarkastičan(kako kome)...koliko samo ribe kod nas nastrada od struje i bombi...gora smo mi gamad od Slovenaca!
Ma gdje ste vi od slovenske kulture, ovakvi kod njih su iznimke dok kod vas pravilo..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gladni ljudi, snalaze se na sve nacine.
Prekršila zakon i treba odgovarati, nema tu ništa sporno, ali ne vidim razlog ismijavanju "slovenske kulture""
sad je iodranije poznata policiji
Oprala ih na ruke.
с кашикаром је пецање најефективније
A tako znači. Haaa.... deterdžent. ...ccccc.....
sta hocete...sad su hobotnice bar ciste
sta hocete...sad su hobotnice bar ciste