Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi sve dunđeri i psihopate rade u školama ( čast izuzecima), nije ni čudo što su ove nove generacije sve manje zainteresovane za obrazovanje.
Škola je državna institucija, šta da je došla pokrivena sva bez da se vidi tko je, islamom je to dozvoljeno, odeš u zemlju koja je "islamska" i neće ti nitko nametati svoje i cao, dosele se i onda hoće neka prava svoja.
Svuda ima budala. Meni komšija drži predavanje kad mu kažem dobro jutro umjesto selam. A fali mu 20tak zuba.
Znaci mkzes doci u skolu ko jedi i reci pa pratis tu nekakvu religiju. cool.
Kada direktor skole i pedagog u Sloveniji razmisljaju o otpustanju profesorice zbog islamofobije, tada znas koliko je sati. Aferim za Sloveniju
Evropska unija je spas za Balkanere
i ova(j) profesor(ica) mijenja pol kroz tekst...
Mislim da je ovo izmišljeno
Ko zna mozda je ta djevojka transrodna. Mozda je to bio djecak koji se osjeca kao djevojcica. Lgbt cekam vas da odbranite dijete. I bula moze biti trandza.
Podrska djevojci. Samo ne podrzavam pokrivanje dkece od 10 -15 godina. 15+ podrzavam.
Bitno je da ove parade cuva policija a normalan narod placa
sace LGBT liberali da opravdaju ovo krsenje ljudskih prava time sto su to pravila skole itd itd
evo ja kao LGBT osoba stajem na stranu pokrivene djevojčice, jer je prebitno da ima slobodu religijskog izražavanja. Pomiješao si grupe, LGBT podržava sve slobode, vi papci ih usporavate :)
Tako je. I bula moze biti transrodna ! ☝️🏳️‍🌈☝️🏳️‍🌈❣️🙌