Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TAKO SE JANEZ OBRACUNAVA SA POLITICKIM PROTIVNICIMA!!!
Eh.....Nesto mi ovo liči na jednog \"našeg\" tajkuna zvanog 12 traka kroz Sarajevo.
Ovo oko Jankovića je obična politička igra i farsa, populističko manipuliranje vladajuće garniture. Janković je jedini političar poslije Drnovšeka koji je nešto vidljivo u Sloveniji uradio. Ovo je klasični obračun desničarske vlasti sa neistomišljenicima. Da o švercu Janše oružjem o čemu bruji SLO ne govorimo.
Hamo i ostali, koji slabo poznajete stvari.Taj čovjek je kost u grlu trenutnom premijeru Janši, protiv kojega se vode sudski postupci u Sloveniji, a u Finskoj i Austriji se isto tako za isti predmet kao i u Sloveniji s tim što je Janša u te dvije države još uvijek samo potencijalni svjedok, koji se ne odaziva na ta suđenja. Ne odaziva se više-manje niti na suđenja u Ljubljani a policija ga ne privodi na ročišta. Jankovićeva stranka je relativna pobjednica prošlih izbora, ali Janši je uspjelo spojiti 5 stranaka u većinu. Janša provodi radikalno-političko-ideološke rezove u SLO društvu i izuzetno je nepopularan a rejting i potpora Vladi je na najnižem mogućem nivou.
Najjaci komentar sa B92: Znaci nije samo po poreklu Srbin, vec i po postenju.
Vidi se da ima srpske krvi u sebi
...osveta onog nedonoščeta od janše...
Vi ste stvarno smijesni, ovi sto porede nase ublehase sa ovim covjekom. Da je nama ovakav gradonacelnik, pa da napravi Mercator, pa uredi grad, pa poveca zaposlenost....Kakva pravna drzava. Pa ovaj sto ga hapsi je dokazani svercer oruzjem i fasist, koji je uzgred na proslim izborima izgubio od ovog istog covjeka. To je valjda EU demokratija. Bas ste naivni.
Uhapsili i to gradonacelnika. E to je pravda i drzava, nikome se ne gleda kroz prste. Kod nas ce to isto tako, kad se naseli normalan narod na ovo podneblje i kad politicari budu punili dzepove budzete a ne svoje.
jel ovo onaj sto je trebao da pravi novi stadion Grbavicu i trzni centar na istoj lokaciji?
Demokratija na slovenski nacin. Pritvori opoziciju. Ovi Slovenci su gori nego Srbijanci,
Nidje veze, Janez ga eleminisao jer je najveci opozicijski lider.
NIJE ON KRIV TO NAM JE U GENIMA !
Tako se to radi u Slovenackom ...Knesetu....!
Tesko da bi se ovako nesto moglo desiti kod nas u mafijaskom leglu, drzavi za lopova. Pa to bi onda bio antidrzavni akt, veleizdaja, ugrozavanje lopovakog poretka zemlje. Znaci, neki potencijalni Uskok bi zavrsio na optuzenickoj klupi.
Kod nas kad bi bila ovakva akcija,rijetko koji glavonja iz politike bi osto na slobodi.