Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nastavlja se gutanje \"malih\" u cuvenom europskom drustvu velikih ... male zemlje koje se prije sasvim lijepo zivjele od svog rada i prirodnih resursa, kao Grcka, Spanija pa evo i Slovenija, polako se guse i propadaju u okrilju velikih, kojima se isplatilo davati u \"pristupne fondove\" sarene laze ... pa Hrvati, pohitite i vi
to je ta Europska demokratija... http://www.youtube.com/watch?v=oqDbhmi1s0k&feature=player_embedded
...nakon Slovenije i Hrvatska ceka na svoju red(aljku)jer Balkan je veliki Organik Zalogaj za handrenje i svakog ko udje u EU ceka zestoka \"Jovanova Struga\".... pogledajte kako su se tvrdokorni Irci proveli :(((((((((((((((
Janezi počeli prepisivati od nas bosanćerosa, kada je kriza nemoj formirati vladu i niko nije odgovoran. Uzeli ste naš fazon i vratite nam ga, a vi smislite nešto orginalnije.
Pa dobro Srbija mi smo veliki neprijatelji i poluokipirani sa izdajnicima ,ali okle u sloveniji recesija ,još kakava bi bila da ne sisa Srbiju isto kao u doba KOmunizma . PS. nako deset godina sankcija pola država bi nestalo , mi normala ,kada smo sila . Bolje se živilo pod sankcijama nego pod ProeuROPSKOM vlasti .
Sta ima recesija...odite u malu srbiu ako hocete da vidite recesiu
Obratite se onima koji su podržali razbijanje Jugoslavije oni su vaši prijatelji i oni će vam pomoći kao i Hravtskoj i Federaciji BIH , sretna vam nezavisnost od Srba i zavisnost od bjelosvjetskih hoštaplera .