Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potrebno je da sve zemlje u regionu uvedu vinjete za građane slovenije. Sad se oni našli praviti pametni pa sve redom ucjenjivati. Njima treba uvesti 100 eur za tranzit. Jebo ih maribor njihov popišani
Mene sigurno vise nikada nece vidjeti. 35 Eura za 30 minuta voznje. Sramota! Da covjek vozi 200-300 km kao u Hrvatskoj pa hajde. Ali 30 nevozi se ni 50km. Asholes!
Slovenija treba vinjete po satu uvesti, vise od sat ne treba ni kad covjek napravi pis ili kafe pauzu u sloveniji... Osim naravno ako ne budu radili ko trutovi na EU granici pa namjerno pravili zastoje, da nam ukradu koji sat vremena i isto ukradu koji sat po naplati vinjete (da se radi o nekoj (A, B, D, DK, S, NL, FIN staroj evropskoj drzavi \"rekao bih naplati\" ali Janezi ne naplacuju, oni kradu i otimaju..